Helppoa ja
hyvää ruokaa
- joka päivä!

Kotiruokien klassikot pitävät pintansa
suomalaisten ruokapöydissä. Voidaan puhua
jopa kotiruokabuumista! Löytyykö oma kotiruokasuosikkisi suosituimpien reseptien joukosta?

Kotiruokien klassikot

Suomalaiset kotiruokien klassikot ovat mitä mainioimpia esimerkkejä yksinkertaisesta, helposta ja herkullisesta koko perheelle maistuvasta ruoasta. Suosituimpien ruokien listalle nousevat lihapullat, lasagne, uunilohi, liha-makaronilaatikko, kaalilaatikko ja lämpimät voileivät. Valion reseptipalvelun suosituimpiin pääruokiin kuuluvat myös uunissa itsekseen kypsyvä kinkkukiusaus, lapsiperheen suosikki pinaattiletut ja jauhelihasta valmistuvat lihamureke sekä jauhelihapihvit kolmella tavalla

Nopeaa, edullista ja huoletonta arkiruokaa

 

Kotiruoan suosion puolesta puhuu myös sen edullisuus. Ruokakuluissa voi säästää valmistamalla ruokaa kerralla useammalle päivälle. Ylimääräisen ruoan voi tarvittaessa pakastaa. Lähikaupasta löytyvät edulliset raaka-aineet ja yksinkertaiset kotiruokareseptit ratkaisevat päivittäisen ruokahuollon kukkarolle ystävällisesti.

Esimerkiksi klassikkokeitot, kuten nakkikeittojauhelihakeittolohikeitto ja pinaattikeitto ovat edullisia ja riittoisia arkiruokia. Täyteläisyyttä keittoihin saa helposti Valio Koskenlaskija® Ruoka tuotteilla ja Valio ruokakermoilla.

“Kotiruoka koko perheelle valmistuu tarpeen tullen nopeastikin: 30 minuuttia riittää!”

lihapullia pannullaKotiruoka on parhaassa tapauksessa alle puolessa tunnissa pöydässä.  Kiireisen kokin luottotuotteita ovat esimerkiksi Valio kermainen ruskea kastike, Valion maustetut kermat, käyttövalmiit jogurttipohjaiset Valio dippi & kastikkeet ja lämpimien ruokien pääraaka-aineeksi sopivat Valio MiFU® tuotteet. Niiden avulla saat pöytään jopa vartissa esimerkiksi nakkikastike, kanapastaporsaankyljykset ja Mifu-kasviswokki.

 

Valion nopeasti valmistuvilla resepteillä valmistat herkullisen aterian käden käänteessä!

Kokeile näitä nopeita alle 30 minuutin reseptejä:

  • Helppo liha-stroganov – tämä venäläinen klassikko valmistuu paistisuikaleista ja Valio kermainen ruskea kastikkeesta perunoiden keittyessä. 

  • Helppo kanaviillokki – klassikkoruoka syntyy nopeasti, kun ostat broilerin valmiiksi grillattuna. Sama niksi pätee lämminsavulohipastaan.

  • Kasviskastike – tämä helppo ja juustoinen lisuke sopii niin kalan, lihan kuin broilerinkin kera.

  • Nakkikastike vartissa – lasten suosikkiruoan valmistus ei ole koskaan ollut näin helppoa!

  • Nopea sienikastike – Reseptisi nopeaan sienikastikkeeseen: pekonia, sieniä, Valio kermainen ruskea kastiketta ja mausteita.

  • Uuniseiti – Uunikala lukeutuu Suomen suosituimpiin kotiruokiin, eikä ihme! Uunikala valmistuu helposti ja nopeasti pakasteseitistä, kuin myös ahven- ja kuhafileistä.

  • Mifu-kastike – Valmiiksi kypsiä Valio MiFU® suikaleita käyttämällä maukas kastike valmistuu vartissa.

Lisää nopeita arkiruokia löydät helposti reseptihausta. Tehdessäsi hakua voit määritellä haluamasi valmistusajan, jolloin saat listattuna juuri sinun aikatauluusi soveltuvat reseptit.


Energiatarpeesi