Helppoa ja
hyvää ruokaa
- joka päivä!

Kotiruokien klassikot pitävät pintansa
suomalaisten ruokapöydissä. Voidaan puhua
jopa kotiruokabuumista! Löytyykö oma kotiruokasuosikkisi suosituimpien reseptien joukosta?

Kotiruokien klassikot

Suomalaiset kotiruokien klassikot ovat mitä mainioimpia esimerkkejä yksinkertaisesta, helposta ja herkullisesta koko perheelle maistuvasta ruoasta. Suosituimpien ruokien listalle nousevat lihapullat, lasagne, uunilohi, liha-makaronilaatikko, kaalilaatikko ja lämpimät voileivät. Klassikkokeitot, kuten nakkikeitto, jauhelihakeitto, lohikeitto ja pinaattikeitto ovat edullisia ja riittoisia arkiruokia. Täyteläisyyttä keittoihin saa helposti Valio smetanalla ja Valio ruokakermoilla. Valion reseptipalvelun suosituimpiin pääruokiin kuuluvat myös uunissa itsekseen kypsyvä kinkkukiusaus, lapsiperheen suosikki pinaattiletut ja jauhelihasta valmistuvat lihamureke sekä jauhelihapihvit kolmella tavalla.

Nopeaa, edullista ja huoletonta

Kotiruoan suosion puolesta puhuu tottakai sen herkullisuus, mutta myös edullisuus. Ruokakuluissa voi säästää valmistamalla ruokaa kerralla useammalle päivälle. Ylimääräisen ruoan voi tarvittaessa pakastaa. Lähikaupasta löytyvät edulliset raaka-aineet ja yksinkertaiset kotiruokareseptit ratkaisevat päivittäisen ruokahuollon kukkarolle ystävällisesti. Tarpeen tullen helpota ruoanlaittoa hyödyntämällä laktoosittomia Valio Eila® tuotteita, ja ruoka soveltuu kertaheitolla kaikille.

“Kotiruoka koko perheelle valmistuu tarpeen tullen nopeastikin; 30 minuuttia riittää!”

Kotiruoka koko perheelle valmistuu tarpeen tullen nopeastikin; 30 minuuttia riittää! Apunasi on myös ruoanlaittoa nopeuttavia uutuustuotteita; kuumentamalla käyttövalmiit laktoosittomat Valio kermainen juustokastike ja Valio kermainen ruskea kastike.  Helppokäyttöiset kastikkeet sopivat moniin suosikkiruokiin. Kokeile valmista ruskeaa kastiketta lihapullien kaveriksi tai liha- ja nakkikastikkeeseen, ja Valio Mustaleima™ juustolle maistuvaa juustokastiketta lasagneen, kiusauksiin ja pastakastikkeisiin. Kastikkeita voi tuunata yrteillä, Valio AURA® sinihomejuustolla ja mausteilla oman maun mukaan.

Valion nopeasti valmistuvilla resepteillä valmistat herkullisen aterian käden käänteessä!

Kokeile näitä nopeita alle 30 minuutin reseptejä:

  • Helppo liha-stroganov – tämä venäläinen klassikko valmistuu paistisuikaleista ja Valio kermainen ruskea kastikkeesta perunoiden keittyessä.

  • Jauheliha-perunasoselaatikko mikrossa - kokeile ruoanvalmistamista mikrossa! Jauheliha-perunasoselaatikko viimeistellään Valio kermainen juustokastikkeella ja Valio pizzajuustoraasteella.

  • Kasviskastike - tämä helppo ja juustoinen lisuke sopii niin kalan, lihan kuin broilerinkin kera.

  • Nakkikastike vartissa - lasten suosikkiruoan valmistus ei ole koskaan ollut näin helppoa!

  • Nopea kanapasta - Valio kermaista juustokastiketta voi tuunata myös Valio AURA® sinihomejuustolla.

  • Nopea sienikastike - Reseptisi nopeaan sienikastikkeeseen: pekonia, sieniä, Valio kermainen ruskea kastiketta ja mausteita.

  • Uuniseiti - Uunikala lukeutuu Suomen suosituimpiin kotiruokiin, eikä ihme! Uunikala valmistuu helposti ja nopeasti pakasteseitistä, kuin myös ahven- ja kuhafileistä.

Lisää nopeita arkiruokia löydät helposti reseptihausta. Tehdessäsi hakua voit määritellä haluamasi valmistusajan, jolloin saat listattuna juuri sinun aikatauluusi soveltuvat reseptit.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi