Juustoraasteilla makua ruokaan

Valio juustoraasteet sekä murennetut sinihome- ja sulatejuustot helpottavat ruoanlaittoa mausta tinkimättä. Uudet cheddarin ja vahvan goudan makuiset juustoraasteet tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja persoonallisempiin aterioihin.

Juustoraasteet säästävät aikaasi

Valio juustoraasteet helpottavat ruoanlaittoa ja säästävät aikaa. Erityisen hyvin juustoraasteet sopivat uuniruokiin, piirakoihin, kuorrutteisiin sekä juustokeittoihin ja -kastikkeisiin. Juustoraasteilla saat lisämakua myös esimerkiksi sämpylä- tai leipätaikinaan sekä munakkaisiin. Lue lisää Valio juustoraasteiden käyttöominaisuuksista.

Vahvaa makua Valio Juustomestari uutuuksilla

Valio Juustomestari cheddar ja gouda JuustoraasteetMaistuvat Valio Juustomestari cheddar Juustoraaste ja Valio Juustomestari vahvempi gouda Juustoraaste ovat 100 % suomalaista juustoa. Herkuttelemaan kutsuvat juustoraasteet sopivat erinomaisesti ruoanlaittoon; kokeile vaikkapa ihanaa juustopiirakkaa, cheddar-toastburgeria tai dipattavaksi sopivia juusto-kasvissipsejä. Persoonallisempia makuja arvostava ilahtuu hatsapurin, eli täytetyn juustoleivän mausta, tai kokkaa herkullisen makkara-olutrisoton tuhdimmaksi illalliseksi. Uutuustuotteet sopivat hyvin kerralla käytettäväksi, sillä ne tulevat saataville kätevissä 150 g pakkauksissa.

Valio TexMex – tuulahdus latinomakuja kotikeittiöön

Laktoositon Valio TexMex juustoraaste tuo latinomaut kotikeittiöösi. Chiliä ja jalapenoa sisältävä maustettu juustoraaste helpottaa ja nopeuttaa ruoanlaittoa. Se maustaa texmex-ruoat puolestasi, eikä sinun tarvitse käsitellä tulisia chilejä. Ripottele raastetta sellaisenaan tortillojen, tacojen ja nachojen päälle tai valmista herkullista fiestasalaattia. Valio TexMex juustoraaste maustaa myös illanistujaisten ykkösruoan, texmex-jauhelihapiiraan. Kokeile TexMex juustoraastetta rohkeasti myös muihin ruokiin, kuten pizzaan, munakkaisiin tai lämpimiin voileipiin.

<Pasta carbonaraValio Mustaleima™ maustaa pastat ja leivonnaiset

Voimakkaan makuinen Valio Mustaleima™ juustoraaste on omiaan muun muassa herkullisissa pastakastikkeissa. Käytä sitä perinteisen parmesanjuuston tavoin pastaruoissa sekä risotoissa. Valmista esimerkiksi juustoinen pasta carbonara, maukas parsarisotto tai kruunaa juustolla klassinen caesarsalaatti. Valio Mustaleima™ juustoraastella saat lisämakua myös sämpylöihin sekä suolaisiin leivonnaisiin.

“Valio juustoraasteet helpottavat ruoanlaittoa ja säästävät aikaa.”

Höystä uuniruoat juustoraasteella

Juustoraasteet toimivat mainiosti myös uuniruokia, piirakoita tai kuorrutteita valmistettaessa. Perinteinen lasagne syntyy Valio Emmental raasteesta valmistettavasta juustokastikkeesta sekä Valio pizzajuustoraasteesta tehtävästä kuorrutteesta. Herkullisella juustoraasteella kuorrutat myös piiraat ja pizzat.

Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto kulhossaValmista suussa sulavia keittoja ja kastikkeita

Helposti sulava Valio Koskenlaskija® tekee hernesosekeitosta erityisen maistuvan ja samettisen. Juustokeittojen ystävä pyöräyttää kattilallisen Koskenlaskijan tomaatti­–pastakeittoa tai maukasta kasvis–juustokeittoa. Valio Koskenlaskija® maustaa myös koko perheen suosikin, jauheliha–juustokastikkeen.

Valio AURA® murusta syntyy nopeasti ja helposti myös AURA juustokastike, joka sopii niin lihalle, kalalle kuin pastallekin.


Energiatarpeesi