Pikkujoulut cocktailhengessä

Yksi tapa viettää pikkujouluja on kokoontua ystävien kanssa yhteen herkullisten ruokien ääreen. Jos haluat rakentaa näyttävän, maistuvan ja monipuolisen tarjoilun, kata pöytä erilaisilla cocktailpaloilla. Napostelu on ihana illanistujaisten muoto!

Pöytä koreaksi suupaloista

Pikkujoulujen cocktailtarjoilun voi rakentaa kuten illallistarjoilun yleensäkin: tarjolla on alkupaloja, muutama ruokaisa vaihtoehto ja jälkiruoaksi makeaa. Pääperiaate on se, ettei minkään ruokalajin nauttimiseen tarvitsisi varata haarukoita ja veitsiä tai pöytätilaa, vaan että ruokailu sujuisi ihan sormin, tikuista tai korkeintaan helposti pikkulusikalla. Pöytään katetaan tarjoilua varten pienet lautaset ja lautasliinat.

Tässä esimerkki siitä, kuinka cocktailtarjoilun voi rakentaa. Käytä menu vaikka sellaisenaan tai vaihda tilalle omia suosikkejasi. Kaikki reseptit saat kätevästi yhdellä klikkauksella kauppalistalle.

Pikkusuolaisissa maistuvat erilaiset tuorejuustot sekä rahkan raikastama kylmäsavuhärkä. Ruokaisammissa resepteissä perinteinen ranskalainen piirasherkku, Quiche Lorraine leivotaan cocktailtarjoiluihin sopivaan, pienempään muotoon ja rinnalla nautitaan raikkaita hedelmiä ja maukkaita juustoja yhdistävää salaattia. Jälkiruokapalat puolestaan leikittelevät suolaisen ja makean ihanalla liitolla.

Pikkujoulutapakset juustoista

Juustoista loihdit helposti pieniä suupaloja tapas-tyyliin. Voita tarjota niitä alkupaloina, cocktailtarjoilun osana tai jälkiruokana juustotarjottimen tavoin. Lisää herkutteluun sopivia juustoja, reseptejä ja ideoita tarjoiluihin löydät täältä.


Energiatarpeesi