Proteiinia ruokaan ja välipaloille helposti Valio raejuustoilla

Maukkaiden välipalojen ja kevyiden ruokien valikoimaa on helppoa laajentaa Valio raejuustolla. Se on monikäyttöisyydessään näppärä, maukas ja ravintoarvoiltaan sopiva täydentämään monipuolista ruokavaliota.

Valio raejuustotPerinteinen tai pienirakeinen raejuusto

Raejuustot ovat luontaisesti runsasproteiinisia, joten ne sopivat loistavasti esimerkiksi liikkujien, keventäjien ja laihduttajien ruokavalioon. 

Valio pehmeä raejuuston rakenne on maultaan mieto ja koostumukseltaan pienirakeinen sekä sopivan kostea. Pienirakeisen raejuuston ehdoton valtti on sen käyttömahdollisuuksissa: sitä on helppo käyttää erilaisissa täytteissä tai salaateissa, miksei jopa leivonnassa. Mietoon on helppoa yhdistää muita makuja tai nauttia välipalana ihan sellaisenaan. 

Valion perinteisestä raejuustovalikoimasta löydät sopivan raejuuston moneen tarpeeseen ja makumieltymykseen. Rasvattomana, laktoosittomana ja luomuna. Kaikilla suurempirakeisilla raejuustoilla on myös Sydänmerkki.

Raejuustoa välipalanälkään

Herkullinen Valio raejuusto lakka sopii välipalaksi niin kotona kuin liikkeellä. Siinä yhdistyy raejuuston raikas maku ja pohjoisen maukkaat marjat. 

Herkullisia välipaloja raejuustosta:

PekoniwrapProteiinia välipaloihin mausta tinkimättä

Valio raejuustot sopivat erinomaisesti erilaisiin täytteisiin. Energiset pekoniwrapit sopivat isompaankin nälkään, ja maistuvat mukavasti tuliselta, mutta silti raikkaalta tuoreiden kasvisten ja raejuuston ansiosta. Potkua urheilijan treenipäivään loihdit helposti nopeilla raejuusto-hunajaleivillä. Ne valmistuvat käden käänteessä, ja sisältävät runsaasti proteiinia – kuten liikkujan ruokavalioon sopii. Tai jos haluat terveellisen ja täyttävän eväsleivän mukaan moneen menoon, valmista raejuusto-kasvisleipä. Makua mukavasti täydentävä kapris antaa pikantin lisän raejuustotäytteelle.
 

Mehevät salaatit raejuustosta lisukkeeksi tai välipalaksi:

Iltapalaksi tai kevyeksi ateriaksi:

Marja-mysli-raejuusto herkku lasissaPannukakku, salaatit, muffinit ja voileipäkakku proteiinitietoisen tapaan

Välipaloihin tai aterian lisukkeisiin on helppoa tuoda lisää proteiinia raejuustoilla. Ruokaisampina välipaloina voit kokeilla esimerkiksi raejuustopannaria, mehevää kaalisalaattia. Makeaksi välipalaksi voit loihtia hedelmäisen piristyksen, marjaraejuustoa tai vaikkapa porkkana-raejuustomuffineita. Eikä raejuustoa tarvitse unohtaa juhlassakaan: Valio pehmeä raejuusto toimii loistavasti kreikkalaishenkisessä tzatzikikakussa, joka maistuu juhlapöydän suolaisena tarjottavana tuoden ihanaa Välimeren makumaailmaa lautaselle.  

Lisää raejuustoreseptejä löydät reseptihausta ›
 


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi