Ruokakermoilla makua ja helppoutta ruoanlaittoon

Valmiiksi maustetut Valio ruokakermat tuovat makua ja helpotusta ruoanlaittoon. Monikäyttöisen tuoteperheen avulla jokaisesta kuoriutuu huippukokki. Nyt joukkoon tuli uutuusmakuna sitruuna & pippuri.

Valio ruokakermat taikovat makua ruokaan

Valio ruokakermat sopivat niin arjen pelastukseksi kuin juhlahetkiin, sillä ne tekevät ruoanlaitosta helppoa, nopeaa ja herkullista. Tuotteet on suunniteltu erityisesti ruoanlaittoon ja ne kestävät hyvin kuumennusta, kuten myös muut Valio ruokakermat.

Suomalainen alusta loppuun

Valio ruokakermat valmistetaan suomalaisesta kermasta. Kierrettävän korkin ansiosta pakkaus on helppo avata ja sulkea. Eri makuvaihtoehtoja kannattaakin varata jääkaappiin varoiksi, sillä koskaan ei tiedä, milloin iskee tarve taikoa hyvää helposti.

Valio maustetut ruokakermat valikoim

Seitsemän herkullista makua

Seitsemän maun joukosta voi poimia suosikit jokaiseen keittiöön ja erilaisiin mieltymyksiin. Tarjolla on makuja voimakkaan pippurisesta lempeämpään ja miedompaan yrttiin tai suosikkijuustoihin. Valikoimasta löytyy kolme juustoa, kolme sipuliaValio Kippari®, Valio Mustapekka® pippurijuusto, kolme yrttiä, sitruuna & pippuri sekä uusin tulokas, ruokakerman ja kookosen yhdistelmä Valio kermainen kookos. Kaikki Valio ruokakermat ovat myös laktoosittomia.

“Valio ruokakermat sopivat erityisen hyvin kiireisen arjen keskelle.”

Hyvää helposti

Nämä kotikeittiön moniottelijat maustavat ruoan puolestasi; ne sisältävät myös hieman suolaa hyvän makukokonaisuuden saavuttamiseksi. Ruokakermoilla tuot makua niin lihaan, kalaan kuin kasvisruokiinkin. Uusi maku, grillattu paprika, loihtii ruokiin kätevästi kansainvälisen makumaailman. Kokeile meksikolaisen keittiön innoittamana kana-enchiladoja, valmista unkarilaisen keittiön gulassi tai lähde makumatkalle Lähi-itään Oliivi-kanataginen ja mantelicouscousin myötä. Paprikaiset hampurilaiset puolestaan tarjoavat perinteiselle pikaruoalle uuden maukkaan version.

Tuoteperhe sopii erityisen hyvin kiireisen arjen keskelle. Makuvaihtoehdoista kolmen sipulin ruokakerma maustaa arkiruokien klassikon, nakkikastikkeen, Valio ruokakerma Kolme juustoa puolestaan koko perheelle maistuvan jauhelihakeiton, ja pippurinen Valio ruokakerma Mustapekka® tomaattisen jauhelihakastikkeen.

Saat tuotteilla uutta potkua myös vanhoihin klassikoihin. Loihdi uusi sipulinen säväys perinteiselle kaalilaatikolle, tai jos haluat kokeilla jotakin ihan uutta, kokeile nopeaa tortillalasagnea. Siihen syntyy helposti ihana sinihomejuuston maku.

Ruokakermat sopii myös juhlaan

Illanistujaisiin ja juhliin valmistat herkulliset piiraat maustetuilla ruokakermoilla. Mukavasti tulisessa chorizopiiraassa maistuu mustapippuri, parsakaalipiiraassa kolme sipulia. Tuotteet sopivat myös pizza- tai leipätaikinan nesteeksi. Pyöräytä juhlapöytään esimerkiksi näyttävä bostonleipä.


Energiatarpeesi