Uudistunut Valio.fi

Puhelin, tabletti, pöytäkone – reseptien etsiminen on nyt sujuvaa kaikilla päätelaitteilla. Lisäksi reseptien sesongin raaka-aineet ja esimerkiksi toisiinsa sopivat ruokalajit löytyvät entistäkin helpommin. Uusi palvelu on täynnä arkea helpottavia ominaisuuksia.

Mitä uutta Valio.fi tarjoaa?

1. Reseptien etusivu helpottaa selailua

Reseptisivu on täynnä ideoita. Hae raaka-aineella, sesongin tai teeman perusteella, selaa erilaisia kansainvälisiä keittiöitä tai inspiroidu tarjolla olevista vinkeistä. Kaikki tapahtuu sujuvasti millä tahansa laitteella.

Palvelu muistaa puolestasi mitä olet jo katsonut, eli et hukkaa selaamiasi asioita siirtyessäsi eteenpäin. Voit keskittyä täydellisen ruoan etsimiseen.

Kokeile vaikka saman tien – reseptivalikoimaa ei ole koskaan ollut helpompaa selata > 
Katso miten helposti haet reseptejä esimerkiksi raaka-aineella peruna >

2. Yhden reseptisivun monta ulottuvuutta

Uusi palvelu tarjoaa automaattisesti kaikille resepteille sopivia lisäkkeitä, alkuruokia tai jälkiruokia ja vaihtoehtoja reseptityypin tai raaka-aineen perusteella samassa näkymässä. Näin rakennat ateriakokonaisuuden helposti yhden reseptin ympärille.

Resepteihin liittyy myös aiempaa enemmän vinkkivideoita tai valmistukseen liittyviä vaihekuvia, joiden avulla ruoanlaitto muuttuu havainnollisemmaksi. Tabletilla näiden seuraaminen vaikkapa keittiön pöydällä kokkauksen aikana on tehty helpoksi.

 

Hyvinvointi on huomioitu entistä vahvemmin, sillä reseptien rinnalle on tuotu ravintoarvot: lisäksi voit katsoa, kuinka suuren osan päivittäisestä energiantarpeestasi resepti täyttää tai voit seurata energiantarvettasi viikkotasolla Omassa ruokalistassa. Helppo ja hauska tapa pysyä kartalla omasta energiansaannista ja ravitsemuksen sisällöstä.

3. Kätevät kokoelmat

Täysin uutta Valio.fi:ssä! Voit selata Valion tai käyttäjien tekemiä reseptikokoelmia – ja tietenkin koota omia. Tarjolla on reseptikokoelmia laidasta laitaan: Valion klassikoita, lettukestejä, grilliherkkuja, runsasproteiinisia reseptejä, sekä tietenkin koko ajan uusia sesongin tai ajankohtaisen teeman mukaisia kokonaisuuksia. Tee kokoelma omista suosikeistasi ja jaa se ystävillesi, tai laita vihdoinkin muistiin kaikki ihanat Italian-loman herkut.

Tutustu Valion klassikoihin > 

4. Ruoanlaittajan työkalupakki!

Kokkaamiseen liittyy lukuisia muitakin asioita, kuin itse valmistushetki. Mikä oli se resepti, jota viime kesän grillijuhlissa kehuttiin? Kuinka saan kauppalistan juuri nyt kaupassa olevalle perheenjäsenelle? Tämä ruoka onnistui, mutta miten muistan seuraavalla kerralla, mitä tein? Älä murehdi näistä, ongelmat on jo ratkaistu!

- Laita hyväksi havaitut reseptit muistiin: omasta reseptiarkistosta ne on helppo löytää.

- Tee kokoelmia ja jaa niitä: miksi suunnitella toimivat grillijuhlat aina uudestaan?

- Tallenna palveluun omia reseptejä: laita talteen omat bravuurit ja rakkaat ruokaohjeet

- Tee mistä tahansa reseptistä sähköinen kauppalista: kauppalistan voi lähettää kenen tahansa puhelimeen.

Tutustu uusiin toimintoihin 

5. Mielekkäästi mobiililla

Uusi Valio.fi toimii todellisena ruokaharrastajan apurina myös pienessä koossa. Reseptin katsominen mobiilinäytöltä on tehty helpoksi, mutta siitä huolimatta kaikki toiminnallisuudet ovat saatavissa. Löydä haluamasi resepti helposti ja nopeasti vaikkapa kaupassa tai ota vinkkivideo avuksi kokkaukseen.

Kokeile puhelimellasi osoitteessa Valio.fi 

 


Energiatarpeesi