Sivustollamme on käyttökatko ti 26.6. klo 22.00 alkaen. Pahoittelemme etukäteen ja toivotamme sinut tervetulleeksi entistä paremmille sivuillemme ke 27.6.

Uusia ideoita juustotarjottimelle

Kaipaatko uusia ideoita juustotarjottimelle? Juustojen kanssa tarjoillaan perinteisesti keksejä, pähkinöitä, hedelmiä ja hilloja. Maistuvia makupareja löytyy kuitenkin myös yllättävämmistä lisukkeista. Lue Valio Koekeittiön ja Liemessä-ruokabloggaaja Jenni Häyrisen makuparivinkit Valion herkuttelujuustoille.

Yllätä juustonystävät uusilla makupareilla

Perinteinen juustotarjotin piristyy, kun otat mukaan 1-2 yllättävämpää makuparia. Suosittelemme kokeilemaan ainakin Valio AURA® juuston ja lakritsin sekä Valio Salaneuvos Vanhempi® juuston ja mantelimassan koukuttavia yhdistelmiä, jotka ovat hurmanneet jo monet maistelijat. Aina ei tarvitse koota kokonaista juustotarjotinta, vaan voit tarjota yhden juuston lisukkeineen alkupalana tai jälkiruokana. Alkupalaksi sopii etenkin Valio Juhla® Cheddar tahinin kanssa ja jälkiruoaksi Valio Keisarinna® kinuskikastikkeen ja rosépippurin kera.

Juustomakupareja makean ystäville

Pähkinänpurijoille

Makean ystäville

Hedelmien ja marjojen maistelijoille

Juustomakupareja hedelmien ja marjojen maistelijoille

Aikuiseen makuun

Pääsiäiseen

Jouluun

Juustomestarin vinkki: muista oikea tarjoilulämpötila!

“Juuston tarjoilulämpötilalla on valtava vaikutus sen makuun. Muista siis ottaa kovat, kypsytetyt juustot huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen tarjoilua. Silloin juuston maut ja aromit pääsevät parhaiten esille”, vinkkaa Valion juustomestari Anja Pölönen.

Juustomakupareja pähkinänpurijoille


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi