Valio AURA® – ruoanlaittajan paras ystävä

Rakastettu Valio AURA® hurmaa vuodesta toiseen. Monipuolinen sinihomejuusto sopii herkuttelun lisäksi niin suolaisiin kuin makeisiin ruokiin ja leivontaan.

Kolmen sortin Valio AURA®

Valio AURA® on ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto. Kaikille tutun Valio AURA® sinihomejuustopalan lisäksi löydät kauppasi hyllyltä myös kultakääreeseen pakatun Valio AURA® Gold sinihomejuuston. Valio AURA® Gold on pitkään kypsytetty ja voimakkaamman makuinen vaihtoehto perinteiselle Valio AURA® juustolle, josta löydät myös murennetun version. Kaikki Valio AURA® tuotteet ovat täysin laktoosittomia.

Valio AURA® nostaa arkiruoan uudelle tasolle

Valio AURA® sinihomejuustolla on helppo tehdä arkiruoasta asteen verran maistuvampaa. Sinihomejuusto maustaa uudelle tasolle niin tomaattipastan kuin jauhelihakastikkeen. Kokeile myös herkullista AURA uunibroileria tai Valio AURA® murulla höystettyjä lihapullia. 25 minuutissa syntyvä AURA munakas maistuu etenkin arjen kiireessä.

“Valio AURA® sinihomejuustolla on helppo tehdä arkiruoasta maistuvampaa.”

Valio AURA® murennettu viimeistelee keitot ja kastikkeet

Valmiiksi murennettua Valio AURA® sinihomejuustoa on helppo annostella ja juusto sopii näin ollen loistavasti keittoihin ja kastikkeisiin. Samettinen hernesosekeitto syntyy hetkessä, samoin pehmeä AURA purjokeitto. Kevään suuren herkun, parsan, herkkä maku pääsee oikeuksiinsa herkullisessa tuoreparsapiirakassa. Sinihomejuuston ystävän AURA juustokastike sopii niin kasvisten, lihan kuin paistetun kalan kaveriksi.

Sinihomejuustoherkkuja aikuiseen makuun

Pienet suupalat sekä erilaiset salaatit syntyvät Valio AURA® palasta tai Valio AURA® Goldista. Tuhti maalaissalaatti, AURA etanat tai pienet AURA skonssit sopivat erityisesti aikuiseen makuun. Leikkaa amerikkalaisen hampurilaisen väliin tuhti siivu sinihomejuustoa tai murenna Valio AURA® juustoa grillattujen parsojen päälle.

Makeita herkkuja sinihomejuustosta

Valio AURA® sopii sellaisenaan jälkiruoaksi juustotarjottimelle. Sinihomejuuston ystävä hyödyntää herkkua myös jälkiruoissa ja leivonnassa. Suolainen sinihomejuusto sopii erityisen hyvin yhteen makean päärynän sekä kinuskin kanssa. Kruunaa illallinen kinuskisilla AURA päärynöillä, AURA omenapaistoksella tai yllätä vieraasi AURA pähkinäjäätelöllä, jossa suolaisen ja makean liitto toimii loistavasti.

Kahvipöytään sopii puolestaan Valio AURA® juustolla viimeistelty AURA juustojäätelö. Reseptihaustamme löydät runsaasti lisää inspiroivia Valio AURA® reseptejä.


Energiatarpeesi