Reseptiyhteistyö: keittiömestari Teemu Laurell
Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell
Tämä cheeseburger aateloidaan kahdella eri juustolla tuomaan tuhdisti hyvää makua. Pirtsakka pikkelöity punasipuli ja aioli täydentää hienosti hampurilaiset. Batattiranskalaiset toimii aina! Bataatit leikellään reiluiksi lohkoiksi ja uuni hoitaa loput. AURA dippi sopii hyvin näiden kanssa. Ihana täyteläinen dippi maistuu tuhdisti AURA sinihomejuustolle.
Burgeripihvit (4 kpl) | |
---|---|
800 g | naudan jauhelihaa |
4 tl | suolaa |
2 tl | mustapippuria myllystä |
Pikkelöity punasipuli | |
2 kpl | punasipulia |
3 rkl | punaviinietikkaa |
1 rkl | sokeria |
1 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
Aioli | |
3 dl | hyvälaatuista majoneesia |
1 kpl | valkosipulin kynttä |
1 rkl | Dijon-sinappia |
mustapippuria myllystä | |
Täytteet | |
4 isoa tomaattia | |
1 rasia rucolasalaattia | |
Valio Juhla® cheddar juusto | |
4 kpl | hampurilaissämpylät |
Batattiranskalaiset | |
2 reilunkokoista bataattia | |
1 dl | rypsiöljyä |
suolaa | |
mustapippuria | |
Täyteläinen AURA dippi | |
125 g | Valio Aura® gold |
2 dl | |
mustapippuria myllystä |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.