Teemu Laurellin green chicken

Reseptiyhteistyö: keittiomestari-teemu-laurell

Teemu Laurellin green chicken

Reseptiyhteistyö: keittiomestari-teemu-laurell

Mausteinen marinadi antaa potkua Green Chicken napostelulle, joka tarjoillaan kätevästi valmiina suupaloina salaatinlehdiltä. Tässä reseptissä broilerin sijaan toimii myös hyvin Mifu jauhis.

30 min

Ainekset4 n. 4 annosta

400 g
broilerin rintafileitä

Marinadi

1 dl
korianteria
1 dl
persiljaa
2 kpl
valkosipulin kynttä
25 g
inkivääriä kuorittuna
1 dl
rypsiöljyä
limen mehu
chili leikattuna, siemenet poistettuna
½ dl
soijakastiketta

Tarjoiluun

salaatin tai kaalin lehtiä

Kermaviilidippi päälle

200 g
Valio kermaviiliä
1 dl
majoneesia
2 rkl
chilikastiketta
limen mehu
suolaa
mustapippuria

Ohje

  1. Yhdistä marinadin aineet tehosekoittimessa ja aja tasaiseksi.
  2. Mausta broilerit marinadilla ja anna maustua hetki ennen paistamista.
  3. Paista broilerit ja lisää lopuksi vielä hieman marinadia.
  4. Tarjoile salaatinlehdiltä.
  5. Kermaviilidippi

  6. Sekoita dipin ainekset keskenään.
  7. Tarkista maku ja tarjoile.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›