Teemu Laurellin green Mifu

Reseptiyhteistyö: keittiomestari-teemu-laurell

Teemu Laurellin green Mifu

Reseptiyhteistyö: keittiomestari-teemu-laurell

Mausteinen marinadi antaa potkua Green Mifu napostelulle, joka tarjoillaan kätevästi valmiina suupaloina salaatinlehdiltä.

30 min

Ainekset4 n. 4 annosta

250 g
2 rkl

Kastike

1 dl
korianteria
1 dl
persiljaa
2 kpl
valkosipulin kynttä
25 g
inkivääriä kuorittuna
1 dl
rypsiöljyä
limen mehu
chili leikattuna, siemenet poistettuna
½ dl
soijakastiketta

Tarjoiluun

Kevätkaalin tai suippokaalin lehtiä

Kermaviilidippi päälle

200 g
Valio kermaviiliä
1 dl
majoneesia
2 rkl
chilikastiketta
limen mehu
suolaa
mustapippuria

Ohje

  1. Yhdistä kastikkeen aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Tarkista maku.
  2. Lämmitä paistinpannu kuumaksi ja lisää Oivariini sekä Mifu jauhis ja paista hetki, kunnes se saa hieman rapeutta.
  3. Lisää tämän jälkeen kastike ja pyöräytä niin, että Mifu jauhis saa kauttaaltaan kastiketta pintaan.
  4. Tarjoile suippo- tai kevätkaalin lehdiltä.
  5. Kermaviilidippi

  6. Sekoita dipin ainekset keskenään.
  7. Tarkista maku ja tarjoile.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›