Teemu Laurellin kolmen juuston tryffelipasta

Reseptiyhteistyö: keittiomestari-teemu-laurell

Teemu Laurellin kolmen juuston tryffelipasta

Reseptiyhteistyö: keittiomestari-teemu-laurell

Mielettömän ihana ja romanttinenkin pasta! Herkulliset juustot, kuohuokerma ja tryffelipasta ovat uskomaton makuyhdistelmä. Uskalla kokeilla!

30 min

Ainekset4 n. 4 annosta

2 kpl
pieniä sipuleita
2 kpl
valkosipulin kynttä
1 dl
valkoviiniä
4 dl
110 g
Valio Mustaleima™ emmental juusto
120 g
Valio Salaneuvos® Vanhempi gouda juusto
120 g
Valio Alppi Kreivi® Bergkäse juusto
2 rkl
sitruunamehua (1 sitruuna)
1 rkl
tryffelipastea tai tryffeliöljyä
suolaa
mustapippuria
200 g
tuorepastaa

Ohje

  1. Kuullota sipulit voissa, kunnes pehmenevät.
  2. Lisää valkoviini ja keitä hetki kasaan. Lisää kuohukerma ja keitä hetki.
  3. Laita kerma tehosekoittimeen juustojen sekä tryffelipasten tai tryffeliöljyn kanssa.
  4. Mausta sitruunanmehulla suolalla ja mustapippurilla.
  5. Kaada juustokastiketta keitetyn tuorepastan joukkoon ja lisää vielä halutessasi leikattua kevätsipulia sekä hienonnettua lehtipersiljaa annoksen päälle.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›