Teemu Laurellin laku-aprikoosihilloke

Reseptiyhteistyö: keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin laku-aprikoosihilloke

Teemu Laurellin laku-aprikoosihilloke

Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin laku-aprikoosihilloke

Tämä ihana hilloke yllättää lakritsilla. Sopii erittäin hyvin herkuttelujuustojen seuraan.

4 Henkilölle
45 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

250 g
kuivattua aprikoosia
125 g
lakritsia
5 dl
vettä
puolikkaan sitruunan kuori

Herkuttelujuustoiksi sopivat esimerkiksi

1 kpl
1 kpl
Valio Keisarinna® kristallinen gouda juusto
1 kpl
Valio Juhla® cheddar juusto
1 kpl
Valio Alppi Kreivi® Bergkäse juusto

Ohje

  1. Leikkaa kuivatut aprikoosit sekä laku hienoiksi. Lisää lakut sekä aprikoosit veden kanssa kattilaan ja keitä noin 30 minuuttia kunnes syntyy hilloa.
  2. Mausta lopuksi sitruunan kuorella ja jäähdytä.
  3. Tarjoile juustojen lisukkeena.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›