Teemu Laurellin mausteinen lammasvarras

Reseptiyhteistyö: keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin mausteinen lammasvarras

Teemu Laurellin mausteinen lammasvarras

Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin mausteinen lammasvarras

Eksoottisesti maustettu lihavarras valmistuu hyvin myös naudanlihasta, mutta kehotamme kokeilemaan lammasta, jos sitä suinkin on saatavilla. Varoitus: mausteiden tuoksu huumaa kaikki grillin lähellä oleilevat. Reseptin luoja: Top Chef -voittaja Teemu Laurell.

4 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

1000 g
lampaan jauhelihaa
250 g
2 kpl
punasipulia
1 dl
hienonnettua persiljaa
½ dl
hienonnettua minttua
3 rkl
paprikajauhetta
2 rkl
hienonnettua kuminaa
2 rkl
hienonnettua mustapippuria
2 ½ rkl
kanelia
1 dl
hunajaa
1 kpl
keltuainen
3 tl
suolaa

Ohje

  1. Hienonna sipulit ja leikkaa Koskenlaskija pieneksi kuutioksi. Lisää nämä ja kaikki mausteet, yrtit ja keltuainen jauhelihan joukkoon ja sekoita huolellisesti. Pyöritä noin 100 g palloja, laita kostutettuun grillivartaaseen ja grillaa miedolla lämmöllä 8-10 minuuttia.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.