Teemu Laurellin nacho platter

Reseptiyhteistyö: keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin nacho platter

Reseptiyhteistyö: keittiömestari Teemu Laurell

Tämä nacho platter on todellinen premium versio nachoista. Ja tämä kruunataan Koskenlaskija cheddarilla.

4 Henkilölle
30 min

Ainekset4 n. 4 annosta

2 rkl
400 g
jauhelihaa
2 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulin kynttä
1 kpl
punainen chili
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
3 tl
jauhettua korianteria
2 tl
paprikajauhetta
2 tl
oreganoa
2 tl
jauhettua kuminaa
285 g
kypsiä mustapapuja
200 g
nachos-chipsejä
250 g
2 kpl
tuoretta jalapenoa
1 ruukku tuoretta korianteria
2 limeä

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini pannussa. Ruskista siinä jauheliha.
  2. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit, valkosipulinkynnet, chili ja kuivamausteet.
  3. Lisää lopuksi valutetut mustapavut. Nosta pannu sivuun.
  4. Levitä nachot vuokaan. Lusikoi päälle jauheliha- papuseos. Valuta pinnalle Koskenlaskija cheddar.
  5. Paista uunissa 225 asteessa 5 min.
  6. Lisää pinnalle viipaloidut jalapenot. Viimeistele tuoreella korianterilla ja limen lohkoilla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›