Teemu Laurellin paahdetut kasvikset

Reseptiyhteistyö: keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin paahdetut kasvikset

Teemu Laurellin paahdetut kasvikset

Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin paahdetut kasvikset

Rapsakat grillatut kasvikset saat aikaan myös kotona grillipannulla paahtaen. Nämä maustetaan hunajalla ja sitruunalla. Ihanan kesäistä ja aurinkoista!

4 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

1 kpl
parsakaalia
1 kpl
kukkakaalia
1 kpl
kesäkurpitsaa
1 kpl
suippokaalia
suolaa maun mukaan
2 rkl
sitruunan kuori raastettuna
1 rkl
hunajaa

Yrtti-lime jogurttidippi

400 g
200 g
puolikkaan limen mehu
puolikkaan limen kuori
2 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 dl
hienonnettua ruohosipulia
1 dl
hienonnettua persiljaa
1 rkl
hunajaa

Ohje

  1. Leikkaa kasvikset.
  2. Laita kattilaan vettä kiehumaan. Lisää suolaa. Ryöppää nopeasti kasviksia n. 30 sekuntia. Nosta reikäkauhalla pois vedestä.
  3. Lisää kasvisten päälle Oivariini juoksevaa.
  4. Grillaa kasvikset kuumalla grillipannulla. Lisää grillattujen kasviksien päälle hunajaa ja sitruunan kuorta.
  5. Tarjoile jogurttidipin kanssa.
  6. Jogurttidippi

  7. Yhdistä aineet kulhossa.
  8. Mausta ja tarkista maku.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›