Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell
Tämä salaatti on herkku Toscanasta. Panzanella on tomaatti-leipäsalaatti. Voit antaa salaatin hetken vetäytyä kun se on valmis. Näin krutongit imevät hyvin salaatin makuja ja salaatti siis vain paranee.
Krutongit | |
---|---|
150 g | ciabattaa |
2 kpl | valkosipulinkynttä |
mustapippuria | |
rosmariinia | |
loraus oliiviöljyä | |
Salaattiin | |
250 g | kirsikkatomaatteja |
200 g | Valio Eila® grillijuusto laktoositon |
180 g | Valio Eila® salaattijuusto laktoositon |
1 kpl | punasipulia |
12 kpl | kalamata-oliiveja |
basilikan lehteä (kourallinen) | |
Kastike | |
3 rkl | oliiviöljyä |
1 ½ rkl | sitruunamehua |
mustapippuria |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.