Teemu Laurellin paprikaromesco

Reseptiyhteistyö: keittiomestari-teemu-laurell

Teemu Laurellin paprikaromesco

Reseptiyhteistyö: keittiomestari-teemu-laurell

Tämä ihana paprikanmakuinen tahna sopii hyvin tapaspöytään. Tarjoile paprikaromesco paahdetun leivän kanssa. Levitä leivälle ja lisää päälle vielä ilmakuivattua kinkkua, niin matka Espanjaan voi alkaa.

30 min

Ainekset4 n. 4 annosta

3 kpl
punaista paprikaa
10 kpl
kirsikkatomaatteja
½ dl
kuorittuja manteleita
180 g
Valio Eila® salaattijuusto laktoositon
2 kpl
valkosipulin kynttä
1 tl
chilijauhetta
1 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
jauhettua mustapippuria
1 dl
oliiviöljyä

Ohje

  1. Poista paprikoista kanta. Halkaise paprika ja poista siemenet. Puolita tomaatit.
  2. Paahda paprikat uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes saavat hieman väriä.
  3. Yhdistä aineet blenderissä, mausta ja soseuta. Tarkista maku.
  4. Tarjoile paahdetun leivän kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›