Teemu Laurellin paprikaromesco

Reseptiyhteistyö: keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin paprikaromesco

Teemu Laurellin paprikaromesco

Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin paprikaromesco

Tämä ihana paprikanmakuinen tahna sopii hyvin tapaspöytään. Tarjoile paprikaromesco paahdetun leivän kanssa. Levitä leivälle ja lisää päälle vielä ilmakuivattua kinkkua, niin matka Espanjaan voi alkaa.

4 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

3 kpl
punaista paprikaa
10 kpl
kirsikkatomaatteja
½ dl
kuorittuja manteleita
180 g
Valio Eila® salaattijuusto laktoositon
2 kpl
valkosipulin kynttä
1 tl
chilijauhetta
1 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
jauhettua mustapippuria
1 dl
oliiviöljyä

Ohje

  1. Poista paprikoista kanta. Halkaise paprika ja poista siemenet. Puolita tomaatit.
  2. Paahda paprikat uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes saavat hieman väriä.
  3. Yhdistä aineet blenderissä, mausta ja soseuta. Tarkista maku.
  4. Tarjoile paahdetun leivän kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›