Teemu Laurellin porkkanahummus

Reseptiyhteistyö: keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin porkkanahummus

Teemu Laurellin porkkanahummus

Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin porkkanahummus

Paahtaminen antaa porkkanoille ihanan pehmeän ja makean maun. Sitten vaan kaikki sekaisin blenderiin ja leivänpäälle. Nam!

4 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

3 kpl
porkkanaa
2 rkl
400 g
kikherneitä
2 kpl
valkosipulin kynttä
2 rkl
tahinia
1 tl
juustokuminaa
sitruunan mehu
2 tl
suolaa

Ohje

  1. Kuori ja paloittele porkkanat. Laita uunipellille ja pyöräytä Oivariini päälle.
  2. Paahda uunipellillä 200c asteessa noin 10-15 min kunnes kypsyvät ja saavat hieman väriä.
  3. Laita porkkanat, kikherneet, tahini, valkosipulin kynsi, sitruunanmehu, juustokumina ja suola blenderiin ja aja tasaiseksi massaksi.
  4. Tarkista maku ja tarjoile.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›