Teemu Laurellin Valio Oddlygood® Eton mess

Reseptiyhteistyö: keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin Valio Oddlygood® Eton mess

Teemu Laurellin Valio Oddlygood® Eton mess

Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell

Teemu Laurellin Valio Oddlygood® Eton mess

Teemu Laurellin Eton mess syntyy kaurapohjaisesta gurtista, kauragranolasta ja mansikoista.

4 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

5 dl
Valio Oddlygood® gurtti mansikka
2 rkl
tomusokeria
½ kpl
siemenet 1/2 vaniljatangosta

Hillottu manssikka

6 dl
pakastemansikoita
1 dl
hillosokeria
½ kpl
sitruunan mehu

Kauragranola

5 dl
gluteenittomia kaurahiutaleita
1 ½ dl
cashewpähkinöitä rouhittuna
1 tl
suolaa
1 dl
rusinoita
1 dl
kookosöljyä sulatettuna
1 ½ dl
tummaa siirappia

Ohje

  1. Kauragranola

  2. Yhdistä aineet kulhossa huolellisesti. Levitä tämän jälkeen uunipelille ja paista 160 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes granola on kauniin kullanruskeaa. Anna jäähtyä.
  3. Hillotut mansikat

  4. Yhdistä kattilassa pakastemansikat ja sokeri. Keitä muutama minuutti. Mausta lopuksi sitruunanmehulla. Laita kylmään jähmettymään.
  5. Maustettu mansikkagurtti

  6. Yhdistä aineet kulhossa ja sekoita huolellisesti. Tarkista maku. Tarjoile kulhossa tuoreiden mansikoiden, kauragranolan sekä hillotun mansikan kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›