Teemu Laurellin vesimeloni-kurkkusalaatti ja salaattijuustoa

Reseptiyhteistyö: keittiomestari-teemu-laurell

Teemu Laurellin vesimeloni-kurkkusalaatti ja salaattijuustoa

Reseptiyhteistyö: keittiomestari-teemu-laurell

Tämä salaatti on erityisen raikas ja hedelmäinen. Loppusilauksen se saa salaattijuustosta.

30 min

Ainekset4 n. 4 annosta

1 kpl
pieni vesimeloni
2 kpl
pieniä kurkkuja
puolikas rasia punaisia viinirypäleitä
puolikas rasia vihreitä viinirypäleitä
180 g
Valio Eila® salaattijuustoa
sitruunan mehu
1 puntti tilliä
½ dl
oliiviöljyä

Ohje

  1. Kuori vesimeloni ja kuutio noin peukalon pään kokoisiksi kuutioiksi ja lisää kulhoon.
  2. Pese kurkku ja viipaloi kurkku viipaleiksi ja lisää kulhoon.
  3. Puolita pestyt viinirypäleet ja lisää kulhoon, mausta oliiviöljyllä ja sitruunan mehulla ja sekoita.
  4. Ripottele päälle salaattijuustoa ja tilliä ja nauti.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö