Teemu Laurellin vihreä gazpacho ja marinoidut ravut

Reseptiyhteistyö: keittiomestari-teemu-laurell

Teemu Laurellin vihreä gazpacho ja marinoidut ravut

Reseptiyhteistyö: keittiomestari-teemu-laurell

Näillä marinoiduilla ravuilla viet vihreän gazpachon uudelle levelille kun ripottelet ne gazpachon pinnalle. Ravut toimivat kyllä erinomaisesti myös sellaisenaan tapas-pöydässä. Vihreän gazpachon teko on todella helppoa. Aineet tehosekoittimeen ja se on siinä!

30 min

Ainekset4 n. 4 annosta

Vihreä gazpacho

250 g
vihreitä viinirypäleitä
puolikas kurkku
1 kpl
valkosipulin kynttä
2 kpl
vihreää Granny smith -omenaa
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 dl
lehtipersiljaa
suolaa
pippuria

Marinoidut ravut

250 g
kuorittuja katkarapuja
2 rkl
oliiviöljyä
limen mehu
korianteria maun mukaan
suolaa
mustapippuria

Ohje

  1. Vihreä gazpacho

  2. Sekoita aineet blenderissä tasaiseksi.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.
  4. Marinoidut ravut

  5. Sekoita aineet kulhossa. Tarkista maku.
  6. Tarjoile gazpachon kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö