Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell
Näillä marinoiduilla ravuilla viet vihreän gazpachon uudelle levelille kun ripottelet ne gazpachon pinnalle. Ravut toimivat kyllä erinomaisesti myös sellaisenaan tapas-pöydässä. Vihreän gazpachon teko on todella helppoa. Aineet tehosekoittimeen ja se on siinä!
Vihreä gazpacho | |
---|---|
250 g | vihreitä viinirypäleitä |
puolikas kurkku | |
1 kpl | valkosipulin kynttä |
2 kpl | vihreää Granny smith -omenaa |
2 rkl | oliiviöljyä |
2 rkl | |
1 rkl | valkoviinietikkaa |
1 dl | lehtipersiljaa |
suolaa | |
pippuria | |
Marinoidut ravut | |
250 g | kuorittuja katkarapuja |
2 rkl | oliiviöljyä |
limen mehu | |
korianteria maun mukaan | |
suolaa | |
mustapippuria |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.