Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
MasterChefin kymmenennessä jaksossa kokattiin lounasta aineksista, jotka löytyvät lähes jokaisen suomalaisen keittiöstä. Teemu I. valmisti jauhelihapihvejä, karamellisoituja sipuleita, paahdettuja porkkanoita, perunapyreetä ja tomaattisalaa.
300 g | jauhelihaa |
1 | kananmuna |
1 | iso sipuli |
4 | perunaa |
2 | porkkanaa |
2 | tomaattia |
½ | valkoviinietikkaa |
100 g | voita |
½ dl | kermaa |
2 rkl | soijaa |
1 rkl | hunajaa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.