Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
MasterChefin kahdeksannessa jaksossa laitettiin ruokaa mansikoista. Teemu V. valmisti savustettua mozzarellaa, suolaista keksiä, mansikkakaviaaria, mansikkasuolaa ja mansikkakompottia.
Savustettu mozzarella | |
---|---|
1 | mozzarellapallo |
2 tl | savustuspuruja |
Mansikkasuola | |
4 rkl | suolaa |
1 dl | kuivattua mansikkaa |
Suolainen keksi | |
1 dl | vehnäjauhoja |
50 g | voita |
40 g | sokeria |
1 tl | mansikkasuolaa |
Mansikkakaviaari | |
4 dl | mansikoita |
4 g | agar agar -jauhetta |
1 tl | tomusokeria |
1 l | rypsiöljyä |
Mansikkakompotti | |
2 dl | mansikoita |
2 rkl | balsamietikkaa |
2 rkl | sokeria |
3 rkl | vettä |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.