Tiian klassinen tartar

Reseptiyhteistyö: MasterChef Suomi

Tiian klassinen tartar

Tiian klassinen tartar

Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi

Tiian klassinen tartar

MasterChefin kolmas jakso käynnistyi pikatehtävällä, jossa valmistettiin tartar-annos 30 minuutissa. Tiia valmisti klassisen tartarin.

1 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

80 g
naudan paistia
suolaa
pippuria
2 rkl
öljyä
1 puolikas
punasipuli
1 rkl
kapriksia
½ tl
sinapinsiemeniä
2 rkl
valkoviinietikkaa
½ dl
öljyä
½ rkl
ruokosokeria
parmesaania
vesikrassia

Ohje

  1. Leikkaa liha veitselle pieneksi. Liha saa kuitenkin jäädä rustiikkiseksi.
  2. Mausta liha suolalla, pippurilla ja laita pieni määrä öljyä jotta liha kiiltää, jätä maustumaan.
  3. Pilko punasipuli aivan pieneksi laita kulhoon, lisää kaprikset, sinapinsiemenet, suolaa, pippuria, valkoviinietikkaa, ruokosokeria ja öljy.
  4. Aseta liha lautaselle ja tee kolo keltuaista varten. Erottele keltuainen ja aseta lihan päälle.
  5. Sivuun vesikrassi siihen päälle vinegretti ja parmesaani.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.