Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
MasterChef-kauden ensimmäisenä tehtävänä oli valmistaa oman keittokirjan kansiannos. Tiia valmisti savustettua kirjolohta, perunaa, fenkolia ja varsiselleriä kermaisessa kalaliemessä.
100 g | kirjolohta |
5 | pientä perunaa |
2 | porkkanaa |
1 | fenkoli |
2 | lyhyttä varsisellerin vartta |
kalalientä | |
1 dl | kermaa |
valkopippuria | |
suolaa | |
1 nippu | tilliä |
1 ½ dl | mietoa öljyä |
2 rkl | sitruunanmehua |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.