Tiian savustettu kalakeitto

Reseptiyhteistyö: MasterChef Suomi

Tiian savustettu kalakeitto

Tiian savustettu kalakeitto

Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi

Tiian savustettu kalakeitto

MasterChef-kauden ensimmäisenä tehtävänä oli valmistaa oman keittokirjan kansiannos. Tiia valmisti savustettua kirjolohta, perunaa, fenkolia ja varsiselleriä kermaisessa kalaliemessä.

1 Henkilölle
2 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

100 g
kirjolohta
5
pientä perunaa
2
porkkanaa
1
fenkoli
2
lyhyttä varsisellerin vartta
kalalientä
1 dl
kermaa
valkopippuria
suolaa
1 nippu
tilliä
1 ½ dl
mietoa öljyä
2 rkl
sitruunanmehua

Ohje

  1. Pilko kasvikset pieneksi ja kuullota ne öljyssä.
  2. Lisää kalaliemi ja keitä hiljalleen. Kun valmiit, lisää kerma ja hieman sitruunaa, suolaa ja valkopippuria.
  3. Laita kala savustumaan. Kun se on savustunut, kypsennä kalaa vielä toholla.
  4. Lisää tilli kulhoon, öljy sekaan ja sekoita sauvasekoittimella sekaisin. Lisää suolaa ja sitruunanmehua maun mukaan.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.