Tiian tortelliineja tomaattiliemessä

Reseptiyhteistyö: MasterChef Suomi

Tiian tortelliineja tomaattiliemessä

Tiian tortelliineja tomaattiliemessä

Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi

Tiian tortelliineja tomaattiliemessä

Neljännen jakson teemana oli ”Inspiroidu Italiasta”. Tiia tarjoili ricotalla täytettyjä tortelliineja, basilikalla maustettua tomaattivettä ja parmesaania.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Tomaattivesi

5
tomaattia
8
basilikanlehteä
suolaa
sokeria
mustapippuria

Ricotta

1 dl
ricottajuustoa
basilikaa
sitruunanmehua ja -kuorta
suolaa
mustapippuria
sokeria

Pasta

100 g
jauhoja
1
kananmuna
2
kananmunan keltuaista
vettä

Pinnalle

parmesaania

Ohje

  1. Laita tomaatit, basilikat ja mausteet blenderiin, ja sen jälkeen valumaan kankaan läpi.
  2. Sekoita ricottaan basilika, sitruunanmehua ja kuorta sekä mausteet maun mukaan, laita pursotinpussiin.
  3. Tee pastataikina vetäytymään.
  4. Sekoita basilika ja öljy sekaisin sauvasekoittimella, mausta maun mukaan.
  5. Mankeloi pasta ohueksi. Paina stanssilla pyöreitä paloja.
  6. Pursota täyte pastan päälle ja taittele tortelliiniksi.
  7. Keitä pasta ja lämmitä liemi.
  8. Kun tortelliinit on kiehuneet hetken, nosta ne tomaattiliemeen hetkeksi.
  9. Nosta lautaselle ensin tortelliinit, lisää liemi päälle.
  10. Koristele basilikalla ja parmesaanilla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.