
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
4 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa appelsiiniValio maustettu rahka appelsiini sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 1 dl glukoosisiirappia
- 1 rkl vaniljasokeria
- 2¼ dl appelsiinimarmeladia
Jaa resepti
Ohje
- Katso videolta, kuinka tiikerijäätelö valmistuu:
- Vaahdota kerma. Lisää rahka, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri. Sekoita.
- Kaada puolet jäätelömassasta ison muovirasian tai leipävuoan (tilavuus 1,5 - 1,8 l) pohjalle.
- Levitä puolet marmeladista jäätelömassan päälle. Kuopaise marmeladia lusikalla jäätelömassaan, jolloin raidat levittyvät jäätelöön paremmin.
- Kaada loppu jäätelömassa vuokaan. Levitä jälleen marmeladia ja toista lusikalla kuopaisut.
- Pakasta kelmulla peitettynä vähintään 4 h.
- Ota jäätelö huoneenlämpöön n. 15 min ennen tarjoilua. Tarjoa sellaisenaan jäätelönä tai esim. vohvelin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
249 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
24 g
Rasva
15,5 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa