
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 320 g täysjyväpastaa
Pastakastike
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 prk (285 g) esikeitettyjä kikherneitä
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 1 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- ripaus mustapippuria
-
1-2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
LISÄKSI
-
200 g
palvikinkkua
-
1 prk (200 g) Valio pehmeää raejuustoa
- 1 tlk (140 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
- 200 g jauhelihaa
- 200 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Mittaa kaikki kastikkeen aineet korkeareunaiseen kattilaan. Soseuta sauvasekoittimella. Kuumenna kiehuvaksi.
- Sekoita valutettu pasta ja kastike. Lisää halutessasi pastaan kinkkua, katkarapuja, tonnikalaa, paistettua jauhelihaa tai raejuustoa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
156 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
22,1 g
Rasva
3,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria