Hyppää sisältöön
Tomaatti-hummuspasta

Tomaatti-hummuspasta

Nopea ja maukas pasta syntyy kikherneistä ja tomaattimurskasta. Lisää tarpeen mukaan kastikkeeseen lihaa, äyriäisiä tai kalaa.

Tomaatti-hummuspasta

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 320 g täysjyväpastaa

Pastakastike

  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 prk (285 g) esikeitettyjä kikherneitä
  • 2-3  valkosipulin kynttä
  • 1 tl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1-2 dl
    Valio ruokakermaa
    Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
    Valio ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon

LISÄKSI

  • 200 g
    palvikinkkua

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  2. Mittaa kaikki kastikkeen aineet korkeareunaiseen kattilaan. Soseuta sauvasekoittimella. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Sekoita valutettu pasta ja kastike. Lisää halutessasi pastaan kinkkua, katkarapuja, tonnikalaa, paistettua jauhelihaa tai raejuustoa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 156 kcal
Proteiini 7,9 g
Hiilihydraatti 22,1 g
Rasva 3,1 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 3,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi