Tomaatti-hummuspasta

Tomaatti-hummuspasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Tomaatti-hummuspasta

Tomaatti-hummuspasta

Nopea ja maukas pasta syntyy kikherneistä ja tomaattimurskasta. Lisää tarpeen mukaan kastikkeeseen lihaa, äyriäisiä tai kalaa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
320 g
täysjyväpastaa

Pastakastike

1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 prk (285 g)
esikeitettyjä kikherneitä
2 - 3
valkosipulin kynttä
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
ripaus
mustapippuria
1 - 2 dl

LISÄKSI

200 g
palvikinkkua

tai 1 prkValio pehmeää raejuustoa
tai 1 tlktonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
tai 200 gjauhelihaa
tai 200 gkatkarapuja, MSC-sertifioitu

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  2. Mittaa kaikki kastikkeen aineet korkeareunaiseen kattilaan. Soseuta sauvasekoittimella. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Sekoita valutettu pasta ja kastike. Lisää halutessasi pastaan kinkkua, katkarapuja, tonnikalaa, paistettua jauhelihaa tai raejuustoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›