Tomaatti-hummuspasta

Tomaatti-hummuspasta

Nopea ja maukas pasta syntyy kikherneistä ja tomaattimurskasta. Lisää tarpeen mukaan kastikkeeseen lihaa, äyriäisiä tai kalaa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
320 g
täysjyväpastaa

Pastakastike

1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 prk (285 g)
esikeitettyjä kikherneitä
2 - 3
valkosipulin kynttä
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
ripaus
mustapippuria
1 - 2 dl

LISÄKSI

200 g
palvikinkkua
tai Valio pehmeää raejuustoa tai tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu tai jauhelihaa tai katkarapuja

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  2. Mittaa kaikki kastikkeen aineet korkeareunaiseen kattilaan. Soseuta sauvasekoittimella. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Sekoita valutettu pasta ja kastike. Lisää halutessasi pastaan kinkkua, katkarapuja, tonnikalaa, paistettua jauhelihaa tai raejuustoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)