Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 320 g täysjyväpastaa
Pastakastike
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 prk (285 g) esikeitettyjä kikherneitä
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 1 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- ripaus mustapippuria
-
1-2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15%Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
LISÄKSI
-
200 g
palvikinkkua
- 1 prk (200 g) Valio pehmeää raejuustoa
- 1 tlk (140 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
- 200 g jauhelihaa
- 200 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
Voit kokeilla myös:
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Mittaa kaikki kastikkeen aineet korkeareunaiseen kattilaan. Soseuta sauvasekoittimella. Kuumenna kiehuvaksi.
- Sekoita valutettu pasta ja kastike. Lisää halutessasi pastaan kinkkua, katkarapuja, tonnikalaa, paistettua jauhelihaa tai raejuustoa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
156 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
22,1 g
Rasva
3,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.