Tomaatti-hummuspasta

Tomaatti-hummuspasta

15 min
helppo
157 kcal / 100g
4
4

Nopea ja maukas pasta syntyy kikherneistä ja tomaattimurskasta. Lisää tarpeen mukaan kastikkeeseen lihaa, äyriäisiä tai kalaa.

Ainekset

4 annosta
320 g
täysjyväpastaa

Pastakastike

1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 prk (285 g)
esikeitettyjä kikherneitä
2 - 3
valkosipulin kynttä
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
ripaus
mustapippuria
1 - 2 dl

LISÄKSI

200 g
palvikinkkua

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  2. Mittaa kaikki kastikkeen aineet korkeareunaiseen kattilaan. Soseuta sauvasekoittimella. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Sekoita valutettu pasta ja kastike. Lisää halutessasi pastaan kinkkua, katkarapuja, tonnikalaa, paistettua jauhelihaa tai raejuustoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
4 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (4)

Nimetön27.6.2018 kello 1:16
Tämä on testi
ValioAnna Koekeittiöltä4.7.2014 kello 8:24
Hei, mukava kuulla, että pasta on ollut mieluinen ja maistuva. Tämän pastan hyvä puoli onkin juuri, että sitä on helppo muunnella omaan makuun sopivaksi.
Nimetön3.7.2014 kello 17:25
Meillä syödään lakto-ovo-vegesti eli ei lihaa. Sekoitin valmiiseen kastikkeeseen vielä kypsiä oransseja linssejä tetran verran proteiinilisäksi ja basilikasilppua. Hyvää oli ja kaikki meni :)