Tomaatti-kesäkurpitsagratiini

Tomaatti-kesäkurpitsagratiini
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tomaatti-kesäkurpitsagratiini

Tomaatti-kesäkurpitsagratiini

Kasvisgratiini on erinomainen ja monipuolinen lisuke erilaisille liha- ja kalaruoille.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
20 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
4 - 6
tomaattia
1 - 2 (n. 400 g)
kesäkurpitsaa
½ tl
mustapippurirouhetta
½ tl
suolaa
1 rkl
oreganoa
2 dl
1 dl
2 rkl
vehnäjauhoja
½ pkt (à 250 g)
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
basilikaa

Ohje

  1. Viipaloi tomaatit ja kesäkurpitsa ja lado limittäin voideltuun uunivuokaan. Mausta pippurilla, suolalla ja oreganolla
  2. Kaada kattilaan kerma sekä maito. Lisää joukkoon jauhot sekä kuutioitu juusto. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee ja juusto on sulanut. Mausta kastike valkosipulilla ja basilikalla.
  3. Kaada kastike kasvisten päälle. Kuorruta 225 asteessa 15 - 20 min, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä ja ruoan pinta on saanut hiukan väriä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›