Tomaatti-kotijuustobruchetta

Tomaatti-kotijuustobruchetta
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Tomaatti-kotijuustobruchetta

Tomaatti-kotijuustobruchetta

Tomaatti-mozzarellajuustosalaatti on monelle tuttu makumaailmaltaan. Kokeile kotimaisella Valio kotijuustolla samankaltaista makuyhdistelmää rapeakuorisen maalaisleivän päällä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
2 - 3 viipaletta
rapeakuorista maalaisleipää
2 rkl
oliiviöljyä
1 pkt (250 g)
100 g
kirsikkatomaatteja
2 rkl
paahdettuja pinjansiemeniä
tuoretta basilikaa ja/tai rucolaa
rouhittua mustapippuria
sormisuolaa

Ohje

  1. Voitele leivät öljyllä. Paahda niitä hetki uunissa leivinpaperin päällä uunipellillä 225 asteessa.
  2. Päällystä leivät kotijuustolla, halkaistuilla kirsikkatomaateilla, pinjansiemenillä ja yrteillä.
  3. Viimeistele leivät pippurilla ja suolalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›