
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2-3 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
- 2 rkl oliiviöljyä
-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoa viipaleinaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
- 0 kg tuoretta basilikaa ja/tai rucolaa
- 0 kg rouhittua mustapippuria
- 0 kg sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leivät öljyllä. Paahda niitä hetki uunissa leivinpaperin päällä uunipellillä 225 asteessa.
- Päällystä leivät kotijuustolla, halkaistuilla kirsikkatomaateilla, pinjansiemenillä ja yrteillä.
- Viimeistele leivät pippurilla ja suolalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
201 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
12 g
Rasva
12,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta basilikaa
- rouhittua mustapippuria
- sormisuolaa