Hyppää sisältöön
Tomaatti-kotijuustobruchetta

Tomaatti-kotijuustobruchetta

Tomaatti-mozzarellajuustosalaatti on monelle tuttu makumaailmaltaan. Kokeile kotimaisella Valio kotijuustolla samankaltaista makuyhdistelmää rapeakuorisen maalaisleivän päällä.

Tomaatti-kotijuustobruchetta

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2-3 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 pkt (250 g)
    Valio Eila® kotijuustoa viipaleina
    Valio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
    Valio kotijuusto e250 g laktoositon
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 0 kg tuoretta basilikaa ja/tai rucolaa
  • 0 kg rouhittua mustapippuria
  • 0 kg sormisuolaa

Ohje

  1. Voitele leivät öljyllä. Paahda niitä hetki uunissa leivinpaperin päällä uunipellillä 225 asteessa.
  2. Päällystä leivät kotijuustolla, halkaistuilla kirsikkatomaateilla, pinjansiemenillä ja yrteillä.
  3. Viimeistele leivät pippurilla ja suolalla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 201 kcal
Proteiini 9 g
Hiilihydraatti 12 g
Rasva 12,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,9 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta basilikaa
  • rouhittua mustapippuria
  • sormisuolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi