Tomaatti-nuudelisalaatti

Tomaatti-nuudelisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tomaatti-nuudelisalaatti

Tomaatti-nuudelisalaatti

Hauskat pitkät nuudelit sopivat myös salaatin joukkoon ja antavat samalla ruokaisuutta.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
85 g
nuudeleita tai vermiselliä
1 prk (200 g)
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
1 dl
oliiveja
1 ruukku
tuoretta basilikaa
1 dl
pähkinärouhetta paahdettuna

Kastike

2 dl
½ rkl
sitruunamehua
1
valkosipulin kynsi
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Ohje

  1. Keitä nuudelit vedessä kypsiksi. Valuta ja jäähdytä
  2. Yhdistä nuudelit, juusto, puolitetut tomaatit ja oliivit keskenään. Irrota basilikan lehdet varsista ja sekoita kevyesti joukkoon. Sekoita paahdettu manteli osittain joukkoon ja ripottele loput salaatin pinnalle.
  3. Sekoita kastikkeen aineet sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarjoa kastike salaatin kanssa tai kaada halutessasi salaatin joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›