Siirry sisältöön
Tomaatti-oliivicrostinit

Tomaatti-oliivicrostinit

Salaattien ja sosekeittojen kylkeen sopivat nämä välimerelliset crostinit.

Tomaatti-oliivicrostinit

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 patonki
  • ½ tlk (à 400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
  • 1 dl kivettömiä oliiveja
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 0 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0 kg oreganoa
  • 1 pussi (150 g)
    Valio pizzajuusto raastetta
    Valmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
    Valio pizzajuusto e150 g raaste

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinoittain viipaleiksi ja lado leivinpaperille pellille
  2. Valuta tomaattimurska (korvaa tomaattimurska halutessasi tuoreilla tomaateilla: kalttaa ja kuori tomaatit sekä poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha) ja lisää joukkoon karkeasti hienonnetut oliivit. Mausta seos ja levitä patonkiviipaleille. Ripota päälle juustoraaste.
  3. Kuorruta 250 asteessa n. 8 min. Tarjoa heti esim. salaattien tai sosekeittojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 201 kcal
Proteiini 9,2 g
Hiilihydraatti 23,8 g
Rasva 7 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • oreganoa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search