Tomaatti-oliivicrostinit

Tomaatti-oliivicrostinit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tomaatti-oliivicrostinit

Tomaatti-oliivicrostinit

Salaattien ja sosekeittojen kylkeen sopivat nämä välimerelliset crostinit.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
8 min
Yhteensä
28 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset24 palaa

24 palaa
1
patonki
½ tlk (à 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 dl
kivettömiä oliiveja
1
valkosipulin kynsi
suolaa
mustapippuria myllystä
oreganoa
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastetta

tai 1 pussiValio mozzarella raastetta

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinoittain viipaleiksi ja lado leivinpaperille pellille
  2. Valuta tomaattimurska (korvaa tomaattimurska halutessasi tuoreilla tomaateilla: kalttaa ja kuori tomaatit sekä poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha) ja lisää joukkoon karkeasti hienonnetut oliivit. Mausta seos ja levitä patonkiviipaleille. Ripota päälle juustoraaste.
  3. Kuorruta 250 asteessa n. 8 min. Tarjoa heti esim. salaattien tai sosekeittojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›