Tomaattinen jauhelihakastike

Tomaattinen jauhelihakastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tomaattinen jauhelihakastike

Tomaattinen jauhelihakastike

Lisäpotkua perinteiseen tomaattiseen jauhelihakastikkeeseen tuo maustettu ruokakerma.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1818 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
2
sipulia
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
70 g
tomaattipyreetä
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
1 prk (2,5 dl)
1 dl
basilikaa

Päälle

parmesaania raastettuna

Ohje

  1. Paista jauheliha ja hienonnetut sipulit Oivariini rasvassa pannulla
  2. Lisää muut ainekset paitsi basilika ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama minuutti.
  3. Tarkista maku, mausta halutessasi lisää ja viimeistele basilikanlehdillä
  4. Tarjoa pastan, riisin tai perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›