Palak paneer on tyypillinen intialainen kasviscurry, joka koostuu perinteisesti pinaattisoseesta, valkosipulista ja kotijuustosta. Tässä versiossa lisäsin curryyn hiukan hapokkuutta. Kauniin vihreä väri sai väistyä ja maku sai uudenlaista luonnetta.
2 rkl | |
1 | sipuli |
2 | valkosipulin kynttä |
1 ½ tl | garam masala -maustesekoitusta |
1 tl | inkivääriä |
1 tl | juustokuminaa |
1 tl | jauhettua korianteria |
½ tl | kurkumaa |
200 g | tomaattimurskaa |
2 pussia (à 100 g) | pakastepinaattia |
1/2 - 3/4 tl | suolaa |
1 pkt (250 g) | |
2 dl | |
Kanssa | |
---|---|
basmatiriisiä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.