Tomaattinen palak paneer

Tomaattinen palak paneer
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Tomaattinen palak paneer

Tomaattinen palak paneer

Palak paneer on tyypillinen intialainen kasviscurry, joka koostuu perinteisesti pinaattisoseesta, valkosipulista ja kotijuustosta. Tässä versiossa lisäsin curryyn hiukan hapokkuutta. Kauniin vihreä väri sai väistyä ja maku sai uudenlaista luonnetta.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 ½ tl
garam masala -maustesekoitusta
1 tl
inkivääriä
1 tl
juustokuminaa
1 tl
jauhettua korianteria
½ tl
kurkumaa
200 g
tomaattimurskaa
2 pussia (à 100 g)
pakastepinaattia
1/2 - 3/4 tl
suolaa
1 pkt (250 g)
2 dl

Kanssa

basmatiriisiä

Ohje

  1. Kuumenna voi kasarissa. Lisää hienonnetut sipulit ja mausteet. Kuullota.
  2. Lisää tomaattimurska ja pinaatti. Anna kiehahtaa. Mausta suolalla.
  3. Leikkaa kotijuusto kuutioiksi. Lisää kastikkeeseen jogurtin kanssa. Sekoittele varovasti.
  4. Tarjoa basmatiriisin ja naan-leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›