Tomaattinen palak paneer

Tomaattinen palak paneer

Palak paneer on tyypillinen intialainen kasviscurry, joka koostuu perinteisesti pinaattisoseesta, valkosipulista ja kotijuustosta. Tässä versiossa lisäsin curryyn hiukan hapokkuutta. Kauniin vihreä väri sai väistyä ja maku sai uudenlaista luonnetta.

20 min
helppo
104 kcal / 100g
21
17

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 ½ tl
garam masala -maustesekoitusta
1 tl
inkivääriä
1 tl
juustokuminaa
1 tl
jauhettua korianteria
½ tl
kurkumaa
200 g
tomaattimurskaa
2 pussia (à 100 g)
pakastepinaattia
1/2 - 3/4 tl
suolaa
1 pkt (250 g)
2 dl

Kanssa

basmatiriisiä

Ohje

  1. Kuumenna voi kasarissa. Lisää hienonnetut sipulit ja mausteet. Kuullota.
  2. Lisää tomaattimurska ja pinaatti. Anna kiehahtaa. Mausta suolalla.
  3. Leikkaa kotijuusto kuutioiksi. Lisää kastikkeeseen jogurtin kanssa. Sekoittele varovasti.
  4. Tarjoa basmatiriisin ja naan-leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
134 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)