Palak paneer on tyypillinen intialainen kasviscurry, joka koostuu perinteisesti pinaattisoseesta, valkosipulista ja kotijuustosta. Tässä versiossa lisäsin curryyn hiukan hapokkuutta. Kauniin vihreä väri sai väistyä ja maku sai uudenlaista luonnetta.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
2 rkl | |
1 | sipuli |
2 | valkosipulin kynttä |
1 ½ tl | garam masala -maustesekoitusta |
1 tl | inkivääriä |
1 tl | juustokuminaa |
1 tl | jauhettua korianteria |
½ tl | kurkumaa |
200 g | tomaattimurskaa |
2 pussia (à 100 g) | pakastepinaattia |
1/2 - 3/4 tl | suolaa |
1 pkt (250 g) | |
2 dl | |
Kanssa | |
---|---|
basmatiriisiä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.