Tonnikala-katkarapupiiras

Tonnikala-katkarapupiiras
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tonnikala-katkarapupiiras

Tonnikala-katkarapupiiras

Tonnikala-katkarapupiiras sopii tarjottavaksi pikkusuolaisena salaatin kera.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
35 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

2 (200 g)
voitaikinalevyä

Täyte

1 tlk
tonnikalaa, MSC-sertifioitu
1 pussi (250 g)
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
150 g
2
kananmunaa
2 dl
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 dl
tilliä

Ohje

  1. Kauli sulaneet taikinalevyt yhteen ja vuoraa halkaisijaltaan 24 cm:n piirasvuoka taikinalla
  2. Levitä pohjalle valutettu tonnikala, sulatetut ja valutetut katkaravut ja pieniksi kuutioiksi leikattu juusto.
  3. Sekoita munat kulhossa, lisää joukkoon kerma ja mausteet. Kaada seos vuokaan.
  4. Paista uunin alimmalla ritilätasolla 200 asteessa n. 35 min, kunnes täyte on hyytynyt.
  5. Tarjoa lämpimänä salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›