Tonnikala-tomaattikastike pastalle

Tonnikala-tomaattikastike pastalle

Valmiita pastakastikkeita voi käyttää mainiosti arjen pyörteissä. Lisäämällä kastikkeeseen kasviksia, kypsennettyä kalaa, lihaa tai broileria, saat nopeasti herkullisen ja täyttävän pastakastikkeen.

15 min
helppo
104 kcal / 100g
1
3

Ainekset2 annosta

2 annosta
2 dl
tomaattipastakastiketta
½ dl
vettä
1 tlk
tonnikalaa, MSC-sertifioitu (maustekastikkeessa)
½ prk (à 180 g)
½ dl
hienonnettua tilliä

Tarjoiluun

tuorepastaa , riisiä tai keitettyjä perunoita

Ohje

  1. Kaada kastike ja vesi kattilaan. Paloittele tonnikala tarvittaessa. Lisää kattilaan kastikkeineen. Kuumenna kiehuvaksi.
  2. Valuta juustokuutiot. Lisää kattilaan tillisilpun kanssa.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Tarjoa kastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›