Tonnikala-tortillavuoka

Tonnikala-tortillavuoka

Hauskannäköinen tortillavuoka houkuttelee lapset ruokapöytään, mutta maistuu isommillekin ruokailijoille vaikkapa illanistujaisissa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (8 kpl)
vehnätortilloja

Tonnikalatäyte

2 prk (à 227 g)
ananaspaloja
3 tlk (à 185 g)
tonnikalaa, MSC-sertifioitu esim. tomaattikastikkeessa
2 pussia (à 200 g)
herne-maissi-paprikaa

Päälle

2 dl
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Valuta ananaspalat. Yhdistä täytteen aineet keskenään, käytä siihen myös tonnikalan kastike.
  2. Levitä tortillat esim. leivinpaperille. Jaa täyte niille ja kääri rulliksi.
  3. Leikkaa rullat terävällä, sahateräisellä veitsellä 4 osaan. Nostele rullat pystyyn uunivuokaan.
  4. Yhdistä ruokakerma ja juustoraaste. Kaada seos vuokaan.
  5. Kypsennä 200 asteessa n. 20 min.
  6. Tarjoa salaatin kanssa esim. illanistujaisruokana.
Vinkki

Vinkki

* Lisää täytteeseen halutessasi 2 valkosipulin kynttä ja 1/2 - 1 tl chilijauhetta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
80 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›