
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- 1 tlk (200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
- 3 ruisleipästä, esim. Reissumies
- 0 kg salaatinlehtiä
- 2 (150 g) maustekurkkua
- ½ paprikaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita tuorejuustoon valutettu tonnikala.
- Irrota leivän puolikkaat toisistaan. Aseta leiville salaatinlehdet. Jaa juusto-kalaseos leiville. Lisää päälle maustekurkku- ja paprikaviipaleita.
- Tarjoa välipalaksi esim. jogurtin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
97 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
8,7 g
Rasva
2,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- salaatinlehtiä