Tonnikalaleivät

Tonnikalaleivät

10 min
helppo
105 kcal / 100g
1
0

Tonnikalasta ja paprikaisesta tuorejuustosta valmistettu tahna maistuu ruisleipien kanssa tai patongin välissä.

Ainekset

6 annosta
½ rasiaa (à 200 g)
1 tlk (200 / 150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
3
ruisleipästä , esim. Reissumies
salaatinlehtiä
2 (150 g)
maustekurkkua
½
paprikaa

Ohje

  1. Sekoita tuorejuustoon valutettu tonnikala.
  2. Irrota leivän puolikkaat toisistaan. Aseta leiville salaatinlehdet. Jaa juusto-kalaseos leiville. Lisää päälle maustekurkku- ja paprikaviipaleita.
  3. Tarjoa välipalaksi esim. jogurtin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)