Tonnikalaleivät

Tonnikalaleivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tonnikalaleivät

Tonnikalaleivät

Tonnikalasta ja paprikaisesta tuorejuustosta valmistettu tahna maistuu ruisleipien kanssa tai patongin välissä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
½ rasiaa (à 200 g)
1 tlk (200 / 150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
3
ruisleipästä , esim. Reissumies
salaatinlehtiä
2 (150 g)
maustekurkkua
½
paprikaa

Ohje

  1. Sekoita tuorejuustoon valutettu tonnikala.
  2. Irrota leivän puolikkaat toisistaan. Aseta leiville salaatinlehdet. Jaa juusto-kalaseos leiville. Lisää päälle maustekurkku- ja paprikaviipaleita.
  3. Tarjoa välipalaksi esim. jogurtin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›