Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tonnikalaleivät

Tonnikalasta ja paprikaisesta tuorejuustosta valmistettu tahna maistuu ruisleipien kanssa tai patongin välissä.

Tonnikalaleivät
Tonnikalaleivät

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ½ rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
    Valio Viola® kevyt e200 g paprika-chili tuorejuusto laktoositon
  • 1 tlk (200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
  • 3 ruisleipästä, esim. Reissumies
  • 0 kg salaatinlehtiä
  • 2 (150 g) maustekurkkua
  • ½ paprikaa

Ohje

  1. Sekoita tuorejuustoon valutettu tonnikala.
  2. Irrota leivän puolikkaat toisistaan. Aseta leiville salaatinlehdet. Jaa juusto-kalaseos leiville. Lisää päälle maustekurkku- ja paprikaviipaleita.
  3. Tarjoa välipalaksi esim. jogurtin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal
Proteiini 8,1 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 2,8 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • salaatinlehtiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search