Tonnikalanachos

Tonnikalanachos

Tonnikalatahnassa maistuu nachojen tai vaikkapa uuniperunoiden kanssa. Lisää joukkoon avokadoa ja ananasta.

20 min
keskitaso
195 kcal / 100g
1

Ainekset35 kpl

35 kpl
35 kpl (pyöreitä )
maissilastuja

Tonnikalatahna

1 tlk (185 / 150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1
avokado
1 tlk (227/135 g)
ananaspaloja
pala (50 g)
purjoa
1 prk (150 g)
1 rkl
tomaattiketsuppia
2 rkl
limetin mehua
½ tl
suolaa
1 tl
ruokokidesokeria

Koristeluun

tuoretta korianteria

Ohje

  1. Valuta tonnikala ja ananakset. Kuutioi avokado. Yhdistä joukkoon purjo. Mausta crème fraîche ja sekoita joukkoon.
  2. Levitä maissilastut vadille ja lusikoi tonnikalatahnaa päälle. Koristele tuoreella korianterilla.
  3. Tarjoa alkujuoman kanssa tai pikkusuupalana illanistujaisissa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›