Tonnikalanachos

Tonnikalanachos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tonnikalanachos

Tonnikalanachos

Tonnikalatahnassa maistuu nachojen tai vaikkapa uuniperunoiden kanssa. Lisää joukkoon avokadoa ja ananasta.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset35 kpl

35 kpl
35 kpl (pyöreitä )
maissilastuja

Tonnikalatahna

1 tlk (185 / 150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1
avokado
1 tlk (227/135 g)
ananaspaloja
pala (50 g)
purjoa
1 prk (150 g)
1 rkl
tomaattiketsuppia
2 rkl
limetin mehua
½ tl
suolaa
1 tl
ruokokidesokeria

Koristeluun

tuoretta korianteria

Ohje

  1. Valuta tonnikala ja ananakset. Kuutioi avokado. Yhdistä joukkoon purjo. Mausta crème fraîche ja sekoita joukkoon.
  2. Levitä maissilastut vadille ja lusikoi tonnikalatahnaa päälle. Koristele tuoreella korianterilla.
  3. Tarjoa alkujuoman kanssa tai pikkusuupalana illanistujaisissa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›