Tonnikalapasta

Tonnikalapasta

20 min
helppo
169 kcal / 100g
53
40

Maukas tonnikalapasta syntyy nopeasti arjen kiireissä. Sulatejuustosta saat täyteläisen pastakastikkeen.

Ainekset

2 annosta
5 dl (180 g)
pastaa , esim. fusilli tai simpukka
1 rkl
1
sipuli
1 rkl
tomaattipyreetä
1
tomaatti
1 prk (185/140 g)
tonnikalaa, MSC-sertifioitu
n. 1 dl
pastan keitinvettä tai vettä
½ rkl
sitruunamehua
½ pkt (à 250 g)
2 rkl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna rasva pannussa. Kuullota siinä hienonnettu sipuli ja tomaattipyree.
  3. Lisää kuutioitu tomaatti ja valutettu tonnikala. Kuumenna muutama min.
  4. Lisää vesi, sitruunamehu ja paloiteltu sulatejuusto. Kuumenna, kunnes sulatejuusto on sulanut. Lisää halutessasi vähän vettä. Lisää lopuksi tilli.
  5. Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja kastike. Tarjoa heti.

Vinkki

Tarjoa Tonnikalapastan kanssa Valio HYLA® raejuustoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
106 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)