Tonnikalapasta

Tonnikalapasta

Maukas tonnikalapasta syntyy nopeasti arjen kiireissä. Sulatejuustosta saat täyteläisen pastakastikkeen.

20 min
helppo
169 kcal / 100g
13

Ainekset2 annosta

2 annosta
5 dl (180 g)
pastaa , esim. fusilli tai simpukka
1 rkl
1
sipuli
1 rkl
tomaattipyreetä
1
tomaatti
1 prk (185/140 g)
tonnikalaa, MSC-sertifioitu
n. 1 dl
pastan keitinvettä tai vettä
½ rkl
sitruunamehua
½ pkt (à 250 g)
2 rkl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna rasva pannussa. Kuullota siinä hienonnettu sipuli ja tomaattipyree.
  3. Lisää kuutioitu tomaatti ja valutettu tonnikala. Kuumenna muutama min.
  4. Lisää vesi, sitruunamehu ja paloiteltu sulatejuusto. Kuumenna, kunnes sulatejuusto on sulanut. Lisää halutessasi vähän vettä. Lisää lopuksi tilli.
  5. Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja kastike. Tarjoa heti.
Vinkki

Vinkki

Tarjoa Tonnikalapastan kanssa raejuustoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
106 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›