Tonnikalasalaatti

Tonnikalasalaatti

Tonnikalasalaatti on perinteinen espanjalainen tapas ja maistuu esimerkiksi maukkaana alkupalana tai pienenä suupalana.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
perunaa keitettynä
1
porkkana keitettynä
1
suolakurkku
100 g
herneitä
1 tlk
tonnikalaa, MSC-sertifioitu

Kastike

½ prk (à 200 g)
½ rasiaa (à 200 g)
suolaa

Koristeeksi

4
keitettyä kananmunaa lohkoina
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kuutioi perunat, porkkana ja suolakurkku.
  2. Sekoita kermaviilistä ja tuorejuustosta kastike.
  3. Sekoita salaatin ainekset kulhossa ja lisää kastike.
  4. Koristele munalohkoilla ja basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›