Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tonnikalasalaatti

Tonnikalasalaatti on perinteinen espanjalainen tapas ja maistuu esimerkiksi maukkaana alkupalana tai pienenä suupalana.

Tonnikalasalaatti
Tonnikalasalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 perunaa keitettynä
  • 1 porkkana keitettynä
  • 1 suolakurkku
  • 100 g herneitä
  • 1 tlk tonnikalaa, MSC-sertifioitu

Kastike

Koristeeksi

  • 4 keitettyä kananmunaa lohkoina
  • 0 kg tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kuutioi perunat, porkkana ja suolakurkku.
  2. Sekoita kermaviilistä ja tuorejuustosta kastike.
  3. Sekoita salaatin ainekset kulhossa ja lisää kastike.
  4. Koristele munalohkoilla ja basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 4,8 g
Rasva 5,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • tuoretta basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search