Siirry sisältöön
Toscakehrät

Toscakehrät

Tästä annoksesta tulee kerralla enemmän, joten osa kannattaa laittaa vierasvaraksi pakastimeen.

Toscakehrät

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Taikina

  • 5 dl
    Valio kevytmaitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 50 g hiivaa
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 1½ tl suolaa
  • 15 dl vehnäjauhoja
  • 150 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Täyte

  • 60 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1½ dl fariinisokeria
  • 1½ dl mantelilastuja

Toscakuorrutus

  • 150 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 3 dl fariinisokeria
  • 5 dl mantelilastuja
  • 2 dl
    Valio kevytmaitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 1½ dl vehnäjauhoja

Voiteluun

  • 0 kg kananmunaa

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää joukkoon munat, sokeri, suola sekä osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi. Alusta loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan. Tee taikinasta pehmeä. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi liinan alla lämpimässä, vedottomassa paikassa.
  2. Jaa taikina kolmeen osaan. Kauli taikinapalat yksitellen suorakaiteiksi (n. 55 x 20 cm) jauhotetulla pöydällä. Sivele levyille voita ja ripottele päälle fariinisokeria ja mantelilastuja. Kääri rullaksi. Nipistele saumakohta hyvin kiinni. Leikkaa rulla 20 osaan. Nosta pullat 3 - 4 uunipellille leivinpaperille leikkauspinta ylöspäin. Kohota liinan alla
  3. Sulata voi kattilassa ja lisää muut aineet. Kiehauta sekoittaen 1 - 2 min. Voitele pullat munalla. Jaa toscakuorrutus pullien päälle (n. 1 rkl / pulla). Paista 225 asteessa n. 13 min.

Vinkki

Voit valmistaa pullat etukäteen pakastimeen. Sulata tarjoilupäivänä

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 358 kcal
Proteiini 8,2 g
Hiilihydraatti 42,8 g
Rasva 16,4 g
Tyydyttynyt rasva 6 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kananmunaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search