Tulinen broileripiirakka

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

Tulinen broileripiirakka

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

45 min

Bloggaajan kehittämä tulinen broileripiirakka sopii hyvin kahvipöytään tai välipalaksi. http://pienenhiirulaisenodotus.blogspot.fi/

Ainekset

Pohja

150 g
2 ½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
125 g
Valio maitorahka

Täyte

2 ½ dl
Valio Crea® crème fraîche paahdettu sipuli laktoositon
200 g
1 kpl
Kananmuna
300 g
maustamattomia broilerisuikaleita
½ kpl
purjoa
150 g
fetajuustoa

Päälle

100 g

Ohje

  1. 1. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon pehmeäksi sulatettu voi. Sekoita maitorahka seoksen joukkoon. 2. Ruskista broileri ja mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi purjo ja paloittele fetajuusto. 3. Taputtele taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan. 4. Sekoita creme fraiche, juustoraaste ja kananmuna. Kaada seos pohjan päälle. 5. Ripottele päälle purjot, broilerit ja fetat. Ripottele vielä loppu juustoraaste valmiin piirakan päälle. 6. Paista uunin alatasolla 200 asteessa 25-30 min.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö