Tulinen papusalaatti

Tulinen papusalaatti

Papusalaatti saa potkua tuoreesta chilistä. Lisää halutessasi chilin määrää, jos pidät voimakkaammista mauista.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pussi (200 g)
vihreitä pakastepapuja
½
punaista chilipalkoa
1 pieni
punasipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 prk (180 g)

Kastike

½ dl
½ dl
rypsi- tai oliiviöljyä
¼ dl
mietoa sinappia
ripaus
sokeria
ripaus
suolaa
pari tippaa
tabascoa

Tarjoiluun

½ dl
hienonnettua basilikaa

Ohje

  1. Kiehauta papuja hetken ajan pienessä vesimäärässä kattilassa tai mikroaaltouunissa
  2. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chili ja sipulit. Valuta juustokuutiot. Yhdistä ainekset.
  3. Valmista kastike ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Sekoita kastike sauvasekoittimella tai voimakkaasti vatkaten.
  4. Lisää kastike salaatin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Lisää hienonnettu basilika ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g
Kalsium
112 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›