Tulinen papusalaatti

Tulinen papusalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tulinen papusalaatti

Tulinen papusalaatti

Papusalaatti saa potkua tuoreesta chilistä. Lisää halutessasi chilin määrää, jos pidät voimakkaammista mauista.

Valmistusaika

Työaika
25 min
tekeytyminen
2 h
Yhteensä
2 h 25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pussi (200 g)
vihreitä pakastepapuja
½
punaista chilipalkoa
1 pieni
punasipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 prk (180 g)

Kastike

½ dl
½ dl
rypsi- tai oliiviöljyä
¼ dl
mietoa sinappia
ripaus
sokeria
ripaus
suolaa
( pari tippaa
tabascoa )

Tarjoiluun

½ dl
hienonnettua basilikaa

Ohje

  1. Kiehauta papuja hetken ajan pienessä vesimäärässä kattilassa tai mikroaaltouunissa
  2. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chili ja sipulit. Valuta juustokuutiot. Yhdistä ainekset.
  3. Valmista kastike ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Sekoita kastike sauvasekoittimella tai voimakkaasti vatkaten.
  4. Lisää kastike salaatin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Lisää hienonnettu basilika ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.