Tummat ritarit

Tummat ritarit

Tummat ritarit ovat muunnelma perinteisistä köyhistä ritareista. Tummat ritarit kostutetaan vahvan kahvin ja maidon seoksella ja maustetaan kanelilla. Tarjoile tummien ritareiden kanssa rahkalla maustettua kermavaahtoa.

20 min
helppo
237 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 kpl

6 kpl
6 ohuehkoa
pullaviipaletta
1 dl
vahvaa kahvia
½ dl
1 tl
vaniljasokeria
½ tl
kanelia
1 rkl
sokeria
1
kananmuna

Paistamiseen

Rahkaseos tarjoiluun

2 dl
1 prk (200 g)
2 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Koristeluun

vadelmahilloa
suklaarouhetta

Ohje

  1. Valmista ensin rahkaseos: Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää siihen rahka ja sokerit.
  2. Vatkaa keskenään kahvi, maito, mausteet ja muna. Kasta pullaviipaleet molemmin puolin munamaitoon.
  3. Paista pannulla Oivariini rasvassa kauniin ruskeiksi molemmin puolin.
  4. Lusikoi rahkaseos lämpimille pullaviipaleille. Koristele annokset hillolla ja suklaarouheella. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
237 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)