Tuorejuustoa mantelimaidossa

Tuorejuustoa mantelimaidossa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tuorejuustoa mantelimaidossa

Tuorejuustoa mantelimaidossa

Intiassa valmistetaan kotijuuston tapaisia tuorejuustoa. Valio kotijuustolla voit hyvin korvata intialaisen juuston. Tarjoa se mantelimaidon joukossa jälkiruoaksi intialaiseen tapaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
jäähdytys
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (250 g)
5 dl
1
vaniljatanko
2 rkl
maissitärkkelystä (Maizena)
1 dl
sokeria
2 rkl
mantelirouhetta
kanelia
sokeria
2 rkl
pistaasipähkinöitä rouhittuna
mintunlehtiä

Ohje

  1. Valuta kotijuusto ja kuivaa se talouspaperilla. Leikkaa juusto neliöiksi ja neliöt ristikkäin, jolloin saat kolmioita. Halkaise kolmiot vielä puoliksi.
  2. Kuumenna maito kattilassa samalla sekoittaen. Halkaise vaniljatanko ja vedä veitsellä siemenet se puolikkaista. Lisää siemenet ja vaniljatanko maidon joukkoon.
  3. Sekoita maissitärkkelys pieneen määrään kylmää vettä ja vatkaa suurus kiehuvan maidon joukkoon. Lisää sokeri ja mantelirouhe.
  4. Anna kiehua hiljalleen samalla sekoittaen, kunnes maito sakenee. Poista vaniljatanko. Lisää lopuksi juusto ja kuumenna.
  5. Anna jäähtyä lämpimäksi tai kylmäksi.
  6. Jaa jälkiruoka annoskulhoihin ja sirota pinnalle hiukan kanelia ja sokeria. Koristele pistaasirouheella ja mintunlehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›