Tuunatut nugetit

Tuunatut nugetit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Tuunatut nugetit

Tuunatut nugetit

Katuruoan tuunaaminen herkullisilla lisukkeilla on ollut ruokatrendi maailmalla viimeisten vuosien aikana. Myös kotona ruokien tuunaamiseen kannattaa panostaa: perinteiset ranskikset tai nugetit heräävät uuteen eloon raikkailla ja maukkailla lisukkeilla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
maustuminen
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pkt (à 230 g)
1 iso
avokado + limen mehua ja suolaa
½ dl
paahdettua sipulia
2 vartta
kevätsipulia
1
punainen chilipalko
1 dl
salsakastiketta , Santa Maria Taqueria
1
limetti lohkoina

Tulinen coleslaw

200 g
valkokaalia karkeina suikaleina
1 prk (200 g)
½ dl
chilikastiketta
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Valmista ensin coleslaw: sekoita kaali, Dream Fraiche, chilikastike ja suola. Peitä kannelle tai kelmulla ja nosta jääkaappiin maustumaan, n. ½ h.
  2. Levitä vegenugetit leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175 asteessa n. 15 min, kunnes pinta on kauniin ruskea ja rapsakka.
  3. Valmistele paistamisen aikana muut lisukkeet. Halkaise avokado, poista kivi ja leikkaa hedelmäliha kuutioiksi. Purista päälle limemehua ja ripottele suolaa.
  4. Halkaise kevätsipuli ja chili, leikkaa lime lohkoiksi.
  5. Laita nugetit lautaselle, kerrostele lisukkeet nugettien päälle.
  6. Tarjoa pikkusuolaisena illanistujaisissa tai rentona illallisena arjessa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
155 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.