Uunichorizo

Uunichorizo
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Uunichorizo

Perinteinen uunimakkara saa kilpailijan mausteisesta chorizosta. Siro makkara ja kevyt kotijuusto salaatin kanssa tarjoiltuna on mainio arkilounas tai illanvieton tarjottava.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
chorizo-makkaraa (raakamakkara)
½ pkt (à 250 g)

Ohje

  1. Laita chorizot uunivuokaan. Leikkaa pitkittäin viilto lähes koko makkaran läpi.
  2. Leikkaa kotijuusto tangoiksi. Laita tangot makkaroiden viiltoihin.
  3. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 12 - 15 min.
  4. Tarjoa salaatin tai juuressoseen kanssa tai sellaisenaan oluen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
251 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›