Siirry sisältöön
Uunilohi pinaattikermakastikkeessa

Uunilohi pinaattikermakastikkeessa

Nopea arkiruoka syntyy vähällä vaivalla. Pakastepinaatti on helppo käyttää ja se antaa kastikkeeseen runsaasti väriä.

Uunilohi pinaattikermakastikkeessa

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 (n. 700 g) kirjolohifilee
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ¼ tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme sipulia
    Laktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
    Valio ruokakerma 2,5 dl kolme sipulia UHT laktoositon
  • 1 pussi (150 g) pakastepinaattia

Ohje

  1. Huuhdo lohifilee kylmällä vedellä. (Leikkaa halutessasi annospaloiksi.) Nosta kala uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
  2. Kuumenna kerma ja pinaatti kattilassa. Kaada pinaattikastike vuokaan kalapalojen päälle.
  3. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä
  4. Tarjoa keitettyjen perunoiden, porkkanoiden ja kukkakaalin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal
Proteiini 10,9 g
Hiilihydraatti 1,4 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search