Uunilohi pinaattikermakastikkeessa

Uunilohi pinaattikermakastikkeessa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Uunilohi pinaattikermakastikkeessa

Uunilohi pinaattikermakastikkeessa

Nopea arkiruoka syntyy vähällä vaivalla. Pakastepinaatti on helppo käyttää ja se antaa kastikkeeseen runsaasti väriä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
88 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (n. 700 g)
kirjolohifilee
1 rkl
sitruunamehua
¼ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (2,5 dl)
1 pussi (150 g)
pakastepinaattia

Ohje

  1. Huuhdo lohifilee kylmällä vedellä. (Leikkaa halutessasi annospaloiksi.) Nosta kala uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
  2. Kuumenna kerma ja pinaatti kattilassa. Kaada pinaattikastike vuokaan kalapalojen päälle.
  3. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä
  4. Tarjoa keitettyjen perunoiden, porkkanoiden ja kukkakaalin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.